İki erkek kardeşim var birde annem beraber yaşıyorlar kardeşimin biri maddeye başlamış ne yapsak ne etsek çare yok çalışmıyor çalışanların rizkina göz dikiyor annemin evi vardı demiski evi satalım benim hiç birşeyim yok benim üzerime yapın diğer kardeşime de beraber çalışıp alırız demiş bende dedim ki anneme satma pişman olursun onun ipi ile kuyuya inilmez neyse bunlar satıyor evi onun üstüne yapiyor sonra buda çalışmıyor ne haliniz varsa görün diyor üstüne bunlardan madde parası istiyor sürekli en son yine kavga etmişler annemin üzerine yürümüş para ver diye annem çalışmıyor babamdan kalan emekli maaşıyla geçiniyor annemde ekmek parası bile kalmadı ben sana para veremem deyince evden kovmus bende polisi arayıp anlatsaydin herşeyi dedim korkuyor tekrar bırakırlar öldürür diye şimdi bizde annem bu sefer bana taktı kafayı annemi üç kuruş için yanına aldın sen planlar kur bak ben seni nasıl rezil edicem sana ne iftiralar aticamda senin yuvani yikicam diye bende dedimki ben ne anneme nede kardeşime benzemem beni rahat bırak yoksa ben seni polise veririm dedim eşime anlattım oda çok sinirlendi ben eşimi bilmiyormuyum engelle gitsin dedi bende engelledim ama ne ağır cümleler kullandı anneme dedim artık abla kardeşlik bitti ne ölüme nede ölüsüne dedim hala tehdit Edip duruyor annem de asla dönmem diyor bir kardeş ablasına annesine bunu nasıl yapar aklım almıyor çok ağrıma gitti içimi dökmek için yazdım uzun oldu ama hakkınızi helal edin