0 oy
495 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,353 puan) tarafından
İlk defa bir dizide aldatılma sahnesi bu kadar gerçek  anlatılmış o balonları vurdugundaki sözler insana bir anda bir aydınlanma geliyor sanki gözündeki perde kalkıyor ben neden bu kadar salaktim diyor ama olmuyor işte o acı hiç geçmiyor on sene oldu nerdeyse şuan çok farklı bir hayatım var ama şuan bahar la benimde yüreğim kanıyor 

4 Cevaplar

0 oy
(13,478 puan) tarafından
İnsanın arkasında güvendiği biri olmayınca (kendisi ailesi mesleği maddiyatı) salakk olmuyor ama salağa yatıyor burası aşırı doğru 
(4,353 puan) tarafından
Ben ayrıldım ilk eşimden o kadar çok güveniyordum ki asla diyordum ama büyük konuşmamak lazimmis
-Reklam-
0 oy
(2,527 puan) tarafından
Dizi sonuçta ama baharda çok salağa yatmis be kardeşim bukadar kör olunmaz ki ama evrenin dediği gibi uyanmaa çok az kaldı 
0 oy
(4,474 puan) tarafından
Ben aladatılmadım ama ilk bölümde yaşananlar annesinin sözünden çıkmaması sanki timuru eşim canlandırıyormuş gibi geldi bir de kızılcık şerbetinde ki fatihin doğaya yaşattıkları bende aynı şeyleri yaşıyorum artık filmler getçekte var olanları yaşatmaya başladı hepsi değil tabi ama film de izlemek çok kötü ama yaşamak boğuluyormuş hissi veriyor 
0 oy
tarafından
Allah yardımcınız olsun yaşamadım Rab bim göstermesin yaşayana da güç sabır versin bilmiyorum büyük konuşmak da istemiyorum Allah ım göstermesin kimseye

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 475 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (9,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 833 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (4,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 935 göst.
27 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 1,207 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,324 soru

24,630,425 cevap