Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Hamile olduğunu özel sektörde ne zaman söylenilmeli
0
oy
131
göst.
3 Nisan 2024
Diğer
kategorisinde
Monarosa
(
46
puan)
tarafından
soruldu
Merhaba kızlar ,
Özel sektörde çalışan hanımlar , hamileliginizi ne zaman iş yerinize bildirdiniz ve çalışma saatleriniz değiştirildi mi?
hamilelik
tavsiye-fikir
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
1
cevap
0
oy
3 Nisan 2024
DemetEce
(
2,372
puan)
tarafından
cevaplandı
İse son vermezlerse iyi Vala genelde fırsatçılık yapıp çıkarıyorlar
3 önceki yorum göster
3 Nisan 2024
Casperiye
(
5,708
puan)
tarafından
yorumlandı
is yerine bagli. kimi patronlar musama gosteriyor kuzenim dogurdu mesela nasilsa anlasilacak diye ilk bastan soyledi.anlayisla karsiladi patron .32. hafta rapor aldi parasini almak icin dogurduktan sonra da kendini toparladiktan sonra bir hafta kadar gelirsin dedi. sonra adam kendi isten cikaracak tazminati vermek icin. tazminatini da alacak yani. aryo gecen gun gitti 4 adet yarim altin hediye vermis sirket. toplamislar para da. oyle kurumsal subeli biryer de degil ithalat ihracat yapan sirket deri ayakkabi ve canta.
3 Nisan 2024
Monarosa
(
46
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım canim bizim şirket büyük bir şirket ama bu konuda nasıllar bilmiyorum burda eski çalışanlar var arkadaşta olduk ama ben daha yeni olduğu için daha gidip de kan veremedim ve üç ay olmadan açıkçası arkadaşlara söylemek istemiyorum ama tabi ne yapicam bilmiyorum
3 Nisan 2024
Casperiye
(
5,708
puan)
tarafından
yorumlandı
deneme suresindeysen belki cikarirlar. deneme suresini gectiyse. anlayislilarsa da devam ettirir haklarini veirirler dogum sonrasi. ben kurumsal bankadan ayrildim ozel banka. anlayisla karsilaniyordu. yeni evlileri zaten ise almiyorlar da calisan hamile kalinca ik nin yapacak biseyi yok .sube muduru baska yere tayin cikariirri belki benim subemde duzenli personel olsun diye dusunup baska sube yada genelmudurluge gonderebilirler en fazla ama iste. hamile diye cikaramazlar
3 Nisan 2024
Monarosa
(
46
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim işten çıkma korkum yok ama dayanildigim kadar dayanmak işte asıl amacım bir yılım doldurmam en azından ciksamda ilerde böyle bı işte bir yıl tecrübem var deyip yine girerim diye düşünüyorum.
3 Nisan 2024
Monarosa
(
46
puan)
tarafından
yorumlandı
Deneme süresini çoktan geçtim canim bakalım hayırlısı inşallah.Sadece hemen Dr dan sonra söylenmeli diye düşünüyorum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
153
göst.
Dogum parası Özel sektörde
13 Ocak 2024
Diğer
kategorisinde
Azem duhanin annesi
(
905
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
1
cevap
56
göst.
Özel sektörde çalışan promosyon alan var miiii
7 Kasım 2023
Diğer
kategorisinde
Ozgegzem
(
559
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3
cevap
76
göst.
Özel sektörde çalışan hanımlar kreş işini nasıl yapıyorsunuz?
18 Haziran 2023
Diğer
kategorisinde
Mrvyilmaz
(
634
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3