Merhaba hanımlar benim annem babam ayrı benden 11 yaş küçük bir kardeşim var o babamla görüşüyor arada benim baba tarafıyla pek alakam yok Malum p.tesi seçimlerden okul tatildi kardeşimi babamlara gönderdik bayram öncesi görüşsün diye halam bugün Instagram da story atmış bı baktım kızı kardeşim kuaföre gitmişler kızları yaza hazırlık saçlar kesildi yazmış bı baktım kardeşimin saçları oğlan traşı gibi ve yüzü asık hemen aradım hakan demişki biz kuaföre gidiyoruz istersen sende gel oda olur demiş sonra sende kestir istesem falan bayrama hazırlık olur demiş sonra koltuğa oturmuş kardeşim halam hemen kuaföre demiş ki ensesi açık olacak şekilde bi kesim yap zaten kardeşim biraz içine kapanık biri bişey diyememiş kuaför toplamış bunun saçını ensesinin ordan kesmiş at kuyruğu olarak düzeltmiş falan bildiğin ******* saçı olmuş bide biz ailecek aşırı kıvırcığız öyle olunca saçta kabarmış iğrenç olmuş tabii ben teselli etmeye çalıştım ama çok morali bozulmuş aradım halamı baya tartıştık annemle ayrı tartıştılar teyzemle ayrı baya birbirimize girdik iki aile aşırı gerginim soruyorum size böyle halalık olurmu o senin düşmanın değil kardeşinin kızı be hadi kendi kızınında saçını aynı kestirse tamam diyeceğim kendi kızına doğru dürüst model benim kardeşime ******* vallahi 80 km gidip evi basasım var kardeşim şimdi yola çıkacakmış ama ne fayda ah hanımlar akraba bildiğin kanla bulaşan hastalık