0 oy
618 göst.
Diğer kategorisinde (2,700 puan) tarafından

10 aylik oglum mavisim bu arada oglumun adi huseyn kizlar dogdugundan bu yana bana yapisan en cok beni seven kaynanama gitmeyip bana gelen kaynanami kiskancliktan catir cutur catlatan oglum gun boyu kulaginin dibinde annnneeeeeee diye bagirmama ragmen baba dedi hem mutluyum hem oglumun yanaklarini isirasim var baba dedi nankor cocuk gozumun icine baka bakq babaa dedi cok kiskandim esimi ortadan kaldirmayi dusundum:blush: ama elden bi sey gelmez bacilar artik karnimdaki kizimdan umutluyum ona anne dedirtcem insallah:devil:

10 Cevaplar

0 oy
(10,046 puan) tarafından
Maşallah kuzum oğluşuna ☺❤
(2,700 puan) tarafından
Sagol kuzumm iste nankor evlat :Dd
-Reklam-
0 oy
(51 puan) tarafından
Allah iyiliğini verain kız :D akşam akşam güldürdün :D
(2,700 puan) tarafından
Amin kiz amin iyi siz gulun bari bende bi gulup bi esime trip atiyom kiskandim feci :D
(51 puan) tarafından
Sen o kadar 9 ay karnında taşı geceni gündüzüne kat gitsin o baba desin :) at kız trip sonuna kadar haklısın
(2,700 puan) tarafından
Tum eziyetime yaniyom yaa tum gun evde anneeee diye konser veriyom baba diyo yaa ama esimden de supheleniyirum gizlice ogrwttimi napti :Dd
0 oy
tarafından

Hahaha masallah. Benimki sadece anne diyo:D:D

tarafından
Hahaha babası doldurmus bence oğlanı:)
(2,700 puan) tarafından
Gorcek onun babasi yeni sezonda yine sahalardayim kizimi transfer ediyorim bakalim simdilik esim 1 ben 0
tarafından
Kizina gece gündüz anne de ogrensin hemen:)
(2,700 puan) tarafından
Yok sansa birakmam konusuncaya kadar babasiyla gorusturmemeyi dusunuyorum kizimada el koydu pis yaa ismini kendi koydu besigini ben alcam falan diyo qirtlakliyimmi napim
tarafından
Hahaha hastaneden kizi al oğlani da kap kaç sen en iyisi konusana kadar:))
0 oy
tarafından

Benimkide bababababa diye geziniyodu. Olsun dedim snra anne der. Simdide dedededed2 diye geziyo. Anne demeden nene fln derse biraz mesafe koymayi düşünüyorum çünkü böyle nankörlük olmaz :D

(2,700 puan) tarafından
Cnm editorum bizi kimseler anlamaz ilk dede dedi sonrada baba lan anlamadigim dedelerinin yuzunu bile gormedi oglum hastanede karisti qaliba nene derse artik ceketimi alip cikcam :)
tarafından
Aşırı hakliyiz besle kargayi oysun gözünü degilde ne :D
0 oy
(2,700 puan) tarafından

image

hiiihhh bu iste nolurdu sankim anne deseydi 
tarafından
Annaaam o dudaklara gözlere bak masallah:)❤
tarafından
Ay bu bana anne yerine mother dese de olur. Bal dudak ❤
(2,700 puan) tarafından
Sagol yavrum
Iste dimi o kadar dogur geceleri uykusuz kal sonra baabaaa diye otsun evde
0 oy
(6,912 puan) tarafından
Ahahahah yapar bacim inanırım :)) maşallah 
(2,700 puan) tarafından
Sagol yavrumm inan inan artik yeni sezonda kizimi transfer ediyorum bakakim bu maci kazanabilcekmiyim esim1 ben 0
0 oy
(349 puan) tarafından
Benım bebek bır hafta sonra 5aylık olacak baba dıyor vıdeo gonderılse atardım
0 oy
(16,332 puan) tarafından
Benimde.ilk mama sonrası baba oldu hala anne demedi 
(2,700 puan) tarafından
Yaaa deme kiz ne zmn diycekler acaba benimkide dede gaga dedi simdide baba diyo delircem su an arkamda emekliyo babaaa diye esimde siritiyo offf :(((
(16,332 puan) tarafından
Benimde eşim gülüyor ben anne dedikçe ama tık yok
0 oy
tarafından
Brnim kızda 1 haftadır baba baba diye geziniyor Ortalıka 
(2,700 puan) tarafından
Hem seviniyorum hem kiskaniyorum esimde kasim kasim kasiliyo sanki bu dogurdu :)
0 oy
(5,914 puan) tarafından

Haha kizlar daha duskunmus ama babaya o daha erken baba diomus bide :Ddur bakalim benimki dogdugunda ne dicek simdiden annemmm annemmm diye seviorum onu alissin :D

(2,700 puan) tarafından
Sus kiz ben 4 ay sonra kizimi dogurcam umudumu ona bagladim laaayynn :D
(5,914 puan) tarafından
Simdiden karnina dokun anne anne de :D kiz benim.ilk.cocuk olacak bide kiz olacak ilk baba derse varya o adami bogarim :D

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 393 göst.
18 Eylül 2022 Aile kategorisinde Neyleyim (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 384 göst.
27 Eylül 2021 Aile kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 99 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 107 göst.