Bugün psikolojimin bozulduğunu anladım 4 yıllık evliyim ilk evlendiğim yıl annemgile çok giderdim ve göze batardım aile Apartmanı olduğu için artık bana o kadar Psikolojik şiddet uygulamışlar ki anneme giderken bile tedirgin oluyorum Pazartesi günü annemgile davetledik kayınvalidemgil ile birlikte Bugün de annemgile davetliyim Çünkü hastaneye gittim orucum hem de hamileyim 38 haftalık ve ben bugün yemek yapamayacağımı içme söyledim eşim bir şey demedi yapma dedi Peynir ekmek yeriz içimden de şunu geçirdim Allah'ım bir kişi yemek yapsa da beni çağırırsa O da annem oldu Ben de tamam dedim eşim dedi ben seni almaya gelirim dedi bugün annemgile giderken Çok tedirgin olduğumu hissettim açıklama yapma gereğinde bulunduğunu hissettim Kayınvalidem sordu neden gidiyorsunuz gibisinden Ben de dedim ki benim dinlenmem gerekiyor 2 3 gündür 2 saat 3 saatlik uykuyla duruyorum dedim Çocuk hasta ben de gideyim annemgil de dinleneyim dedim annem aradı hastaneye gittiğimi öğrendi yemek yapma yorgunsundur dedi beni çağırdı dedim Bilmiyorum neden böyle oldum bunu nasıl atlatabilirim Hiçbir fikrim yok Ben Bu aileyi 18 yaşında gelin geldim Şu an 23'eme gireceğim bilmiyorum Çaresizim ve ailemin bunu fark etmesi Kötü bir durum Eskiden beni çok suçlarlardı Sen hatalısın sen yaptın sen ettin diye Şimdi ailem arkamda durunca bir farklı oldu her şey Annem Gerçek yüzlerini gördü babam kardeşlerim