0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (101 puan) tarafından

Annem ev bakmak için Kırıkkale'ye gitti. Ankara'da oturuyoruz. Ev fiyatları orda ucuz baktığım kadarıyla. Kırıkkale'de oturanlar var mı? Daha önce hiç gitmedigimz bir yer. Ankara dışına pek çıkmadık. Annem insanları iyi küçük bir yer dedi merkezindeyms. Acaba şansımıza mı öyle oyi insanlar denk geldi yoksa genelinde herkes kendi hayatına bakan sessiz sakin huzur veren bir yer mi? İllaki kötü insanlar her yerde. Ama ben genelleme soruyorum. Ankarada hayat zor Kırıkkale bizi maddi manevi zorlar mı? Hangi yerler daha ucuz ilçe olarak ? Hastane olarak bütün imkanlar var mı Ankara'da olduğu gibi? İş imkanı nasıl? Küçük bir yer iş bulunur mu? Büyük şehirde bulmak zorken? 

Şansıma Kırıkkale'de oturanlar çıkar inşallah :happy:

Hadi kızlar komşunuz olayım :happy:

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kırıkkalede arkadaşım okuyor. Çanakkaledeyiz diyor ki hemen taşınman lazım çok güzel detay bilmiyorum ama güzel yermiş
(101 puan) tarafından
Ayy inşallah cnm tasinmaya değer ❣️
-Reklam-
0 oy
(2,967 puan) tarafından
Kırıkkalede oturuyorum canm küçük Bi yer insanları kendi halinde soğuk alışamadığım Bi şehir bende Ankarada doğdum büyüdüm ondan alışamadığım sanırım 

Siz nereden ev bakıyosunuz burda
(101 puan) tarafından
Fiyat aralığı ne canım orda kiraların?
(2,967 puan) tarafından
Vallahi öyle kötü kimseyle karşılaşmadım  kimseyle çok konuştuğum yok merhaba merhaba işte
(2,967 puan) tarafından
7 8 den başlıyor diye biliyorum karşı binada 7ye tuttular
(2,967 puan) tarafından
Baktımda 5 den başlıyor kiralar
(101 puan) tarafından
Ayy ne iyiyms kız bakayım sahibinden o kısımlara

İlgili sorular

+5 oy
17 cevap 602 göst.
8 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Adet Takibim (109 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 305 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ahrese (144 puan) tarafından soruldu
+3 oy
23 cevap 726 göst.
28 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (5,795 puan) tarafından soruldu
+6 oy
13 cevap 647 göst.
27 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Duyguu27 (4,253 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,341 soru

23,775,042 cevap

316,128 kullanıcı

...