0 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (101 puan) tarafından

Annem ev bakmak için Kırıkkale'ye gitti. Ankara'da oturuyoruz. Ev fiyatları orda ucuz baktığım kadarıyla. Kırıkkale'de oturanlar var mı? Daha önce hiç gitmedigimz bir yer. Ankara dışına pek çıkmadık. Annem insanları iyi küçük bir yer dedi merkezindeyms. Acaba şansımıza mı öyle oyi insanlar denk geldi yoksa genelinde herkes kendi hayatına bakan sessiz sakin huzur veren bir yer mi? İllaki kötü insanlar her yerde. Ama ben genelleme soruyorum. Ankarada hayat zor Kırıkkale bizi maddi manevi zorlar mı? Hangi yerler daha ucuz ilçe olarak ? Hastane olarak bütün imkanlar var mı Ankara'da olduğu gibi? İş imkanı nasıl? Küçük bir yer iş bulunur mu? Büyük şehirde bulmak zorken? 

Şansıma Kırıkkale'de oturanlar çıkar inşallah :happy:

Hadi kızlar komşunuz olayım :happy:

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kırıkkalede arkadaşım okuyor. Çanakkaledeyiz diyor ki hemen taşınman lazım çok güzel detay bilmiyorum ama güzel yermiş
(101 puan) tarafından
Ayy inşallah cnm tasinmaya değer ❣️
-Reklam-
0 oy
(2,965 puan) tarafından
Kırıkkalede oturuyorum canm küçük Bi yer insanları kendi halinde soğuk alışamadığım Bi şehir bende Ankarada doğdum büyüdüm ondan alışamadığım sanırım 

Siz nereden ev bakıyosunuz burda
(101 puan) tarafından
Belli bir yer yok cnm kirası 5-6 bin olan yerlere bakıyoruz
(101 puan) tarafından
Merkez yuva mah. Diye yazıyor . Merkeze uzakms belli annem arayıp söyledi.
(2,965 puan) tarafından
Canm orası hiç iyi Bi yer değil bildiğim kadarıyla eşim oraya Paket veriyor da
(2,965 puan) tarafından
Yenimahalledeyim ben burası güzel bahçelievlerde biraz iyi oralardan da bakabilirsin
(101 puan) tarafından
İnsanları mı kötü cnm?
(101 puan) tarafından
Fiyat aralığı ne canım orda kiraların?
(2,965 puan) tarafından
Vallahi öyle kötü kimseyle karşılaşmadım  kimseyle çok konuştuğum yok merhaba merhaba işte
(2,965 puan) tarafından
7 8 den başlıyor diye biliyorum karşı binada 7ye tuttular
(2,965 puan) tarafından
Baktımda 5 den başlıyor kiralar
(101 puan) tarafından
Ayy ne iyiyms kız bakayım sahibinden o kısımlara

İlgili sorular

+5 oy
17 cevap 580 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Adet Takibim (105 puan) tarafından soruldu
+14 oy
22 cevap 562 göst.
29 Mart 2025 Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde admin (165,698 puan) tarafından soruldu
+4 oy
4 cevap 302 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ahrese (144 puan) tarafından soruldu
+4 oy
23 cevap 659 göst.
28 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (5,508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,793 soru

23,724,134 cevap

313,160 kullanıcı

...