Annemin yanındayken kapıcı vardı o döküyordu çöpleri şimdi ben kendi evimde evimin önüne kova aldım çöp kovası birde kokulu büyük çöp torbalarından aldım çöpleri o kovada biriktirip akşam da eşim atiyor he taklam atarız yani apartman kokmasın diye birde bende evde çöp bulundurmayı hiç sevmem ev kokuyor gibi geliyor mutfakta da çöpüm var ama mütemadiyen boş bırakmaya çalışıyorum çocuğun beziyle kendi kişisel çöplerim banyo da her gün temizlerim bebek bezi kokuyor sonuçta apartman da kokmasın diye her akşam eşime attırrırım kendim atamıyorum oğlandan dolayı :/
Bimden aliyoruz poseti balkonda duruyo esim sabah ise giderken yada aksam atar ben hic atmam sağolsun aksatmaz tabi bazen deliniyolar nefret ederim
Valla canım başlarda çöp poşetine alıp kapıya bırakıyordum çöpleri ama altı delik olmasada altı hep ıslak çöp kokuyordu kapının önü.Simdi çöp kovası aldım büyük içine atıyorum ama bu seferde çöp bitmiyor doluyor,bizim evin çöpü bitmiyoresim işe giderken atar ama bazen unutuyor, bebeği de yalnız bırakmam öyle kalıyor...
Kizi niye brakion evde onla atsana kuzu
1,508,964 soru
24,625,912 cevap
364,827 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın