+1 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (121 puan) tarafından
İki bebeğim ve ikide büyük kızım var, bir bebeğim daha 55 günlük. Ev işi çocuklar derken zaten sosyal hayat sıfır. Ama en büyük sorun içimde dolmayan o boşluk babamda annemde hayatta değiller , zaten babam yaşarken yoktu hiç annem desen 6 ay önce göçtü gitti. Bayram geliyo kapısını çalacağım bir anne yok , diğer büyük Lee teyzemler , dayımlar var ama herkes yeri belli . Kayınvalidem ve kayınpederim var büyük olarak ama işte onlar eşimin anne babası , eşim desen klasik türk erkeği işten eve evden işe . Belkide sürekli verici olmaktan hiç alamamaktan dır bu boşluk. Çok şükür evlatlarımla.cok mutluyum ama kendimi deşarj edemiyorum sanırım. Dolmuyo o boşluk , belki bir büyüğüm olsa kol kanat geren kendimi daha iyi hissederdim . Ne olacak halim diyorum umutsuzluk çöküyor içime , sizlerle paylaşmak istedim.

4 Cevaplar

+1 oy
(603 puan) tarafından
teselli cümlesi bulamadım doğrusu. kendi ailende olsa ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz derler.Tek diyeceğim canını yorma evlat dahi olsa. bırsk bazen dağınık kalsın bırak pis olsun bazı şeyler dinlen sende yaşa hayatını sende keyfine bak biraz 
(121 puan) tarafından
Şu ara zaten heryer hep dağınık istesemde gücüm kalmadı. Eskisi kadar kendime yüklenemiyorum. İnşallah kendime bakabileceğim zamanlarda gelir.
(603 puan) tarafından
hep böyle gidecek değil ya çocukların büyüyecek vs ama yıllarda uçup gidiyo ertleme hiçbir şeyi
-Reklam-
+1 oy
(57 puan) tarafından
Bu mübarek ayda içini Allah'a aç.. Biraz Kur'an oku Rabbime el aç içini dök. En içten ve samimi edilen duayı rabbim geri çevirmez. İçine ferahlık iste...

Herkes bazen bir boşluğa düşer.

Bu dünyadan hepimiz göçüp gideceği hayatının merkezine bu düşünceyi koyarak yasa hayırlısı ile toparlican : )
(121 puan) tarafından
İnşallah dediğin gibi olur , daha namaza bile başlayamadım tam bitti derken tekrar kanamalar devam ediyor. Hamile ydim annem gittiğinde yasını bile tutamadım , simdj ilk bayram annemsiz ne bileyim geçen sene yatalaktı bayramda ben bakıyordum. Yatalak dahi olsa varlığı yetiyordu.
(57 puan) tarafından
Acın daha taze onun verdiği çöküntü. Ama şöyle düşün annen kötü bir yerde değil ondan kopmadın. Aranızda kısa bir surelik ayrılık oldu. Kurban oldugum Allah'ımın yanına gitti. Böyle bir durum aslında üzücü olmamalı iyi yönünden düşün. Dua et onun için. Rabbim cennetini Muhammed aleyhiselamın bütün ümmetine nasıl etsin bizler dahil.. (Amin)


İçini ferah tut ... :>
0 oy
(1,977 puan) tarafından
Gel sarılalım,pek farklı değiliz.. Anne rahmetli baba karı peşinde. Bayram gelmiş neyime..
(121 puan) tarafından
Sarılalım Canım , içten sarılmaya dertleşmeye çok ihtiyacım var. Ah şu bayramlar hep içimi acıtmıştır.
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Canım sen yeni doğum yapmışsın sayılır bebeğin evet çok küçük ama biraz hassas dönemindesin arkanda bir destek yok zannediyorsun hayattan da biraz soğumuşsun evet haklı sebeplerin var. Fakat insanın kendine ve evlatlarına eşine mutluluk verebilmesi için önce kendine değer vermesi kendini mutlu etmesi gerekir. Sen kendini ufak şeylerle mutlu edebilirsin keyif aldığın şeyleri bulmaya çalış. Çünkü aslında senin arkanda bir dağ var evlatların. Sana verilmeyen ilgiyi destekleri sevgiyi sen onlara ver kendine ver hayatından bunaldıysan eğer kendine bir amaç belirle ve oraya ulaşmaya çalış hedeflerin olsun ki bu hayat yaşamaya değer olsun. 
(121 puan) tarafından
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum ve idrakindeyim . Ki son yazdığın cümleler hep aklımda bir hedefim olsun istiyorum ama şuan ne yapabilirim bilmiyorum, belki zamanla onuda bulurum. Çok teşekkür ederim yazdıkların için, yargılamadan sorgulamadan umut verici cümlelere çok ihtiyacım var.
(3,097 puan) tarafından
Canım böyle bir durumun neyini yargılayalım zaten belli ki psikolojik olarak pek olumlu bir durumda değilsin. Küçük hobilerini yapmakla başlayabilirsin ne biliyim günde yarım saat kitap okumak , müzik dinlemek yarım saat yürüyüş yapmak biraz kendinle kalmak gibi… kızların kaç yaşında peki

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
6 gün önce Aile kategorisinde Papatya 5821 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 193 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde orbanesara (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 214 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,096 puan) tarafından soruldu

381,233 soru

11,413,290 cevap

34,958 kullanıcı

...