0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından
Kızlar koltuklarınızı neyle siliyosunuz komşum bulaşık tableti at kovaya su doldur cözülsün öyle sil dedi sizler neler önerirsiniz

14 Cevaplar

0 oy
(4,076 puan) tarafından

Bu akşam ben de sileceğim, şöyle köşede fikirleri bekleyeyim :D

(238 puan) tarafından
Aynen canım :))
-Reklam-
0 oy
(187 puan) tarafından
Benimde komsum arap sabunuyla siliyormus sulandirilmis boyle. Bende yarin silcem bende burda bekliyim guzel fikirleri ben elimle.daha hic silmedim 3 senelik evliyim yikattirdim yada leke olumca hemen islak bezle bulasik deterjaniyla sildim ilk kez tamamen silecegim
(238 puan) tarafından
Ben hep siliyordumda toz detrrjanla hep rnekleri gitti koltukların kumaşındanmı deterjandanmı anlamdım
0 oy
tarafından
Arap sabunu ile sildim bu sefer tertemiz oldu canim normalde de beyaz sabunu sulandirip silerim o da güzel temizliyor 
(238 puan) tarafından
Bende öyle yapayım arap sabunu sıvı olarak mı yoksa kalıp olarakmı kullanıyosunuz
tarafından
Sıvı olarak
0 oy
tarafından
Lekeler varsa hom bitkiselin leke çıkarıcı kullanıyorum eğer leke yoksa da bulaşık tableti sıcak suya atıyorum eridiginde bezle siliyorum
tarafından
Evet ya hiç sorma ,bizim burda da öyle temizlik yapıyorlar benim içim gidiyor :( sen kaç haftalık oldun cnm
(238 puan) tarafından
10 haftalıgım ama rısklı bı düşüğüm oldugu için canım. Sen kac haftalıksın
tarafından
Allah yardımcın olsun cnm sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah,ben 25 haftalık oldum düşük riskim yok ama genital bölgede ve sol bacakta varisim var fazla ayakta duramıyorum çok ağrıyor .
(238 puan) tarafından
Amin canım allah razı olsun. Cok durma ayakta dinlen bol bol canım rabbim seninde yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla daglıkla alalım kucaklarımıza inşallah
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Arap sabunu ve eski bir lif kullanıyorum lif bezden daha iyi siliyor 
(238 puan) tarafından
Öyle yapayım bende canım sagolasjn
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Bende silecem bu aks belimin ağrısı geçerse tablet kaynatıp silebilirim Arap sabunu da ve toz çamaşır deterjanı da çok tavsiye ediliyor 
(238 puan) tarafından
Arap sabunu cok önermışler bende onu deneyecem canım inşalla
0 oy
(18,376 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben Arap sabunu ile siliyorum baya çıkartıyor lekeleri dün yemek döküldü biraz onu bile çıkardı beyaz sabunu hiç denemedim ama deneyeceğim 
(238 puan) tarafından
Kalıp olandamı sıvı olandanmı kullanıyosun canım
(18,376 puan) tarafından
Sıvı olanla sulandırıp siliyorum
(238 puan) tarafından
Sulandırıpmı sılıyosunuz hangi marka kullanıyosun canım
(18,376 puan) tarafından
Ben şokunkini almıştım marka fark ettiğini düşünmüyorum sulandırınca köpük köpük oluyor zaten güzelde temizliyor
(238 puan) tarafından
Tm canım sagolasın
0 oy
(2,643 puan) tarafından
Silmem asla yikarim canm silmek bana saglikli gelmior sadece kumasi temizlior ici kalior haliyle sonra icindeki kusuor ben yikarim koslanin hali yikama sabunuyla once kopurtuorm guzelce fircaliorm sonra kakineyle cekiorm
(238 puan) tarafından
Makınam yok canım ya keşke olsa bende yıkasam daha iyi olur öyle temiz
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Sıcak suyun içine bulaşık tableti atıp siliyoruz biz çok sıcak olmayacak tabi ılık olsa yeter 
0 oy
(292 puan) tarafından
Gecen o sekilde denedim bende cok cikaramadim lekeleri .ama bimin tabletiydi belki daha iyi bi tabletle daha guzel cikar .yapis yapis his verio ellere fln o yonden pek sevemedim
0 oy
tarafından
Bende öyle yapıyorum bide koltuk siliciler var 
0 oy
tarafından
Evet oye yapan beğenen çok ama ben el yakmayacak kadar sıcak suya beyaz sabun rendeleyi oye siliyorum missss gibi oluyo parliyo resmen bi çok lekeyi de cikariyo mikrobu da kiriyo ha illa çıkmayan leke olursa parlatıcı kullanıyorum 
(238 puan) tarafından
Coyusu arap sbauju demiş hangısıyle yapayım beyaz dahamı iyi sizce
tarafından
Arap sabunu denemedim valla beyaz sabun için garanti verebilirim ama çoğunluğa uyar Arap sabunuyla dilersen güzel olursa banada haber ver bende sileyim :)
(238 puan) tarafından
Tamam canım arap sabu la silersem haber veririö  :)))
tarafından
Tamamdir :)
0 oy
(8,344 puan) tarafından
Deterjanlar la falan silmeyin parlaticoylansilin koltuklar agariyor hiçbir kimyasal uygulamak lazım aslında doğal şeylerle silinmeli kalıp sabun falan agartiyor bulask tableride 
(238 puan) tarafından
Deterjanla silip duruluyordum evet gervekten hep agardı renklerı felan gitti
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Uzun süre kullandığım kanepelerimi lofçalı nın Arap sabunu ile siliyorum yeni olanları ihtiyaç dahilinde beyaz sabun ile . 
(238 puan) tarafından
Ha gisini önerirsiniz arap sbaujumu beyazmı

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 370 göst.
17 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 93 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Meleknur33 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 240 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sinem48300 (684 puan) tarafından soruldu