0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Genelde 2 ayda bir yıkamaya veririm ben ama virüsten ötürü veremicem ama kirlenmiste neyle silsem pırıl pırıl olur

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vanişle canm
tarafından
Şu tullere kullandığımız vanis mi
tarafından
Evet canim icinede feri katiyorum bol kopukle oyle guzel siliyorum. Ardindan elektirik supurgeyle kurutuyorum. Miss gibi pril pril oluyor
tarafından
Teşekkürler canım bende öyle silim
tarafından
Ama suyunu scak yap canm. Hayirli islee insAllah
tarafından
Tmm canım saol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Beyaz sabunu rendeleyip sicak suya karistiriyorum onla siliyorum miss gibi oluyo.
tarafından
Başka bir şey katıyor musun
tarafından
Hayir sadece sabun
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Biz sıvı çamaşır deterjanıyla yumuşatıcı koyuyoruz 
tarafından
İkisini karıştırıp mi siliyonuz cnm
(2,481 puan) tarafından
Evet hem güzel kokuyor hem temiz oluyor
0 oy
(764 puan) tarafından
Normalde toz çamaşır deterjanı ve lifle silerim ama geçen baya çay döküldü bi de açık renk halı. Ne yaptıysam çıkmadı. Kaynanam domestosla sil demişti suya domestos döküp lifle sildim tertemiz oldu :) 
tarafından
Bebeğim var ama dometos zararı olur mu
(764 puan) tarafından
Olabilir canım hamileyim bana bile dokundu biraz başım ağrıdı. Diğer arkadaşların önerilerini değerlendir en iyisi.
tarafından
Tmm cnm
0 oy
(12,522 puan) tarafından
Vanish koslanın halılar için olan leke çıkarıcısı ile 
tarafından
Tül de kullandimiz mi farklimi
(12,522 puan) tarafından
Farklı canım üstünde halılar için yazıyo
0 oy
tarafından
Valla canm ben sadece lekerin oldugu yere banyo temizlyici sıkıyorum sprey siliyorm 1 ay sonrada temizlik yapacam zaten insallah o zamna kadr gecer bu virus bize bulasmadan
tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(421 puan) tarafından
Ben arap sabunuyla siliyorum canım
0 oy
(2,767 puan) tarafından
En iyi parlatici bardak parlaticisi canim hic yikama zaten hava soguk bi legene sicak siyla bardak parlaticisi koy hali fircasiyla fircala ben her hafta yapiyorum halim hic daha kirlenmedi
(2,767 puan) tarafından
Bu arada eger sabun yumusatici gibi seylerle silersen sabunlu kaliyor ama bardak parlativisini durulamaya gerek kalmiyor zaten hemen kuruyor
0 oy
(820 puan) tarafından
Bende senede 3 kez degistirilecek hali var yazinda hepsini toplu hali yikamaya veriyorum valla
0 oy
(5,908 puan) tarafından

Balla sana birsey soyliyim mi benim elimden yag cozucu dusmez tum lekeleri anca onla cikariorum yag cozucu esittir ben :Dyag coz sirke parlatici azcik fairy suda karistirip oyle siliorum bazi lekelerde cok seyse direk yag cozucu sikiorum oralarada 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 317 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kbranur (238 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 164 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Miss.namaless (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 270 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 426 göst.
25 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,145 soru

23,689,696 cevap

310,843 kullanıcı

...