Bitanemmmmmm bebeğimmmmm tatlı kuşummmmmmmmmm!!!
Sakın ha, sakın tedirgin olmak yok! Sana garanti ediyorum zamanın nasıl aktığını asla bilemeyeceksin.
Oğlum 7.5 aylıkken doğdu ve prematüre diye 1 hafta kuvözde kaldı. Mama + meme besleniyor hala ama bir gör. İlk doğdu bu maymun gibi (kendi evladım diye söylemiyorum valla kıllı falan aynı benim bebekliğimmiş) yanakları içe çökük, bacaklar kemiğe yapışık sanki hiç et yok. Kemiğe deri giydirmişler gibi. Her yeri saç, kıl, tüy. Gözlerin akı ak değil, sapsarı. Çocuğum sarılık geçirirken ne denli kahroldum bir ben bilirim, bir Allah.
Yeni doğan kıyafetlerinin içinde kaybolurdu hep donlarını vicdanına kadar çeksem de paçalarını kıvırırdım. Başlıklar daima gözleri üstüne inerdi. Eldivenler hep boldu, ona göre çorap bile yoktu.
Şimdi gel de bir gör teyzesi MAŞALLAAHHHHHHHH MAŞALLAH.
Gözümü kapattım açtım bu hale gelmiş. Oturdum ağladım geçen... Allahım dedim ben bunun altını değiştirirken bile ameliyat yapar gibi ne kadar naziktim...
Hayal et, doğduğunda kolumla ölçtüm kafası yumruğun kadar, geri kalan gövdesi bileğimden dirseğime kadar. Şimdi paşam kolumun tamamı kadar olmuş, daha da elhamdülillah uzuyor.
Hayır hayır ağlamıyorum, gözüme Süleymanın bezi kaçtı :,)