Hayırlı bayramlar , şuan okadar çok sinirliyim ki ofkeliyim ki napacagımı bilemedim Allah aşkına bana birşey diyin yoruldum bittim tükendim, boşanma durumundayım 2 haftaya da 3. Davam var, dini bayramlarin 2.ci günü çocuk görüşü var kavga çıkarıyor diye ben çocuğu vermiyorum annemler veriyor mahallemde cocuguyla görüşüyor annemler de aşağıda bekliyor oğlum ağladığı için, neyse görüş saatleri 17.00 ve bitiş saati 18.00 bu adam gene saati uzattı 10 dakika laf yapmam ama baya uzattı vermiyor annemlere çocuğu tam 19.00 da verdi annemlere sormuş kızınız öldümü neden yok , ve demiş ben görüş saatlerimi uzattım annemlerde diyo avukatımız bize böyle bilgi vermedi demiş, kardesim var onu arıyor görüş günü dışında gelince benim göstermeme hakkım var bugünde demiş bundan sonra kardeşiyle halledicem mevzuları demiş , şimdi ben çok sinirliyim saati çok uzattı diye watsabdan ona yazacam kavga çıkacak ailemi ariycak annemlerde diyor sen yazma sabret o sakin ol çünkü imzayı hayla atmadı o yüzden sakın dur diyolar iyide bu adam her istediğini yapıyor onu yanında keyfinde kalıyor şimdi o adam düşünecek saati uzattım hiç bişey yazamadi korkdu diycek kızlar sizce ne yapmalıyım çok yoruldum bittim tükendim her istediğini yapıyor kafasına göre görüş saatini uzatıyor bayram sonrası avukatı ariycam oda diyor üzerine gitme imzayı daha atmadı kızlar böyle durum ona yazsam kizssam etsem haddini yerini bilsin diye anlamıyor ailemi arıyor :)))))