Şimdi konuya nereden girsem bilemedim eşimle ilk gecemiz de oda hafif karanlıktı ben utanıyordum kendisinden neyse işte o iş oldu ben bile bile karanlık yaptım odayı. Bu bir kaç kez tekrar ettikten sonra artık alıştım kendisine. Sonra gördüm ki eşimin genital bölgesinde siğiller var tabi ben hpv nedir bilmiyorum o zamanlar elde falan çıkan siğiller falan sandım pek üstünde durmadım ben hamile kaldığımda eşim gidip ilaç alıp eczaneden hepsini yaktı 4 5 adet mercimekten daha büyüklerdi tabi midem alt üst oluyordu ama belli etmemeye çalışıyordum ben hastalık vs diye düşündüm ilk zamanlar bende olsa o benden tiksinse zoruma gider bana yapılmasını istemediğim hareketi kimseye yapmam o yüzden hiç belli etmedim işte hamile kaldığımda bu gidip durup dururken yaktı sonra arama geçmişinde bu siğilleri araştırdığını gördüm bende araştırdım o zamanlar HPV virüsü sebep oluyormuş ben direk ilişkiye girdiğim içinde bana geçti galiba sorum şu şimdi eşim bunları 2019 Şubat ayinda yaktı hepsi gitti kayboldu bir senedir bir tane daha var oda kocaman olmuş eşime diyorum bunlar neden çıkıyor gidip bir test yaptıralım yok diyor benim arada bir oluyor diyor evlenmeden önce çok eşliymiş yani farklı farklı kadınlarla ilişkiye giriyormuş tabi evlendikten sonra söyledi biz hemen evlendiğimiz için konuşma fırsatımız olmamıştı böyle konuları. Bu büyük bir ihtimalle HPV virüsü bu 5.5 yıldır çocukların üstüne yemin ediyor elimi kimseye sürmedim diye zaten telefonu falanda ortadadır saklamaz şifre koymaz bu arada bende çıkmadı hiç 5.5 yıldır hiç çıkmadı rahim ağzında falan yok yani hpv osla bende çıkar mıydı yoksa çıkmayan da var mı bu nasıl bir virüs bunun sonunda ne oluyor kizlar eşimin başının etini yiyorum ürolojiyr git diye gitmiyor kanser etti beni. Meğer öpüşme yoluyla ağızda bile çıkıyormuş benimde dün ağzımda sivilce gibi çıktı bu yüzden korktum dedim öpüşme yoluyla ağzimda mı çıkacak yoksa kendi açımdan korkuyorum haftaya kadın doğuma randevu alcam birde sorum eşim yemin ediyor ama 2019 yaktı hepsini bir süre tertemizdi bir senedir yine çıkıyor madem cinsel yolla çıkıyor eşim beni aldatimi yoksa yaktığı halde neden çıkıyor