Kızlar sabah arkadaşım aradı hokur hokur ağlıyor.Bana gelecek ,bende akşama otobüse bindircem yada abisi gelip alacakmış yarın.Kocasindan korkmuyorum ama suç işlemiş olur muyum?
Konu şu ,
Arkadaşım yaklaşık iki hafta önce üç günlüğüne annesine gitti eşi evde kaldı.Hatta dedi ki ramazan mübarek nereye der benimle kavga ederdi ,hiç bir şey demedi dedi bana.Ben de bak ne güzel demek ki artık sakinliyor seni anlıyor dedim.Arkadasim hastaydı bu üç günde çünkü annesi çocuğa ve arkadaşıma baktı.
Kocası iki buçuk aydır kıza elini surmuyormus.Arkadasim ne kimseye anlatmış ne de kocasıyla kavga etmiş.sessizce beklemiş bir sıkıntısı derdi vardir diye.Asla öyle telefon kurcalayan bir kız da değildir asla bakmaz ayıp der.Benim telefonum yanında çalsın açıp alo dahi demez öyle bir kiz sessiz sakin cekingendir.Dun gece kocası yakınlaşmak istemiş,normalde kız korunuyor ama bu kadın hastalıklarından enfeksiyon geçirdi çok fena o annesine gittiği üç günde.Doktor prezervatif kullanın kocana geçip tekrarlamasin demiş kıza.Kiz da dün gece kocasına bunu demiş.Cekmecede önceden aldıkları prezervatif varmış.Kiz gidip o kutuyu almış.bir bakmış içinde 6 tane olması lazimken 2 tane var.Bu ne böyle neden azaldı bunlar demiş.O kavgacı kocası (normalde burada 5 TL vardı senmi aldın dese kız kavga çıkartır ben hirsizmiyim bana iftira atıyorsun der) hiç bir şey demeden panik halde benim uykum var demiş hemen yatmış.Kiz yanına gidip bak aldıysan oradan söyle el elalem duymadan kendi aramızda haledelim demiş ama ses etmemiş.Yemin et Kur'an'a el bas almadığına demiş ona da ben Kur'an'a el basmam demiş hemen yatmış.
Kiz hokur hokur ağlayarak beni aradı.Sana gelsem elim ayağım titriyor ama evde de durmak istemiyorum gelir de gitmeme engel olur diye dedi.Bende tamam dedim .kocasından hiç korkmuyorum bir tavayla ağzına ederim o yerden bitmeyi de ,polise şikayet filan eder mi ?