Evet şimdi eltimin ailesi diyolarmis her kavgayı etselerdi birbirlerini yesinler diyorduk ama insan karısına o lafı der mi diyolar bizimkiler diyo evli barkli kadın geçmişi aklına getirip keşke onu secseydin dermi diyo hadi barıştılar diyelim güven kırıldı nasıl onarılacak kaynım vardiyalı calisiyo her evde olmadığında aklına biswyler getirecek eltim hiç bişey yapmada bile bu durumdan bunalacak en ufak kavgada bu konu önlerine gelecek kaynım yine aramış son kez bi şans daha verelim demiş eltim sen adam değilsin demiş kapatmış numarasını bile silmiş iyice sogumuslar 5 aylık evlilerdi daha kayinbabam bu olay olunca eltimi çağırmış varmiydi önceden sevgilin demiş oda vardı deyince o zaman evlendim boşandım diyebilmek için mi evlendin sen demiş formalite için mi demiş bu çok ağır bi laf ne eltim ne ailesi hiç bişey diyememis şahsen benim ailem olsa bu durumda siz nasıl konuşuyorsunuz bizim kızımızın namusu hakkında deyip tepkisini gösterir onun üstüne alır götürürler beni ama onlar hiç ses cikarmamislar çok zor ya gerçekten