Merhabalar evimiz müstakil 2 katlı kayınvalidemler asagıda ben yukarıda ben Şu an çalışmıyorum gündüzleri evde tek ben oluyorum herkes işte
neyse ben dan dan sesler duydum ama içim geçmiş kalktım kapıya baya o sesler artmıştı kamerasını açtım bir teyze yaşlı ama gölgesi asla kameraya yaklaşmıyor yüzü görünmüyor
kapıyı ısrarla eliyle yumrukluyo ve şunları söyledi açsanıza kapıyı niye açmıyorsunuz sanki biii siz kıymetlisiiiizzz dedi şiveyle ve ağızınıza sıı..c…mm dedi böyle dişlerini sıkar gibi o kadar korktum direk eşimi aradım asla kimsiniz bile demedim çünkü bize daha önce büyü yapılmıştı o an ne bileyim aklıma korkunc şeyler geldi sesim çıkmadı asla kimsiniz diyemedim
eşimin ailesine de izlediler videoyu kim olduğu asla belli değil sesi tanıdık değil hırsız olsa hadi yaşlı bi teyzeydi hırsız olsa o kadar yumruklamadan sonra herhalde içeri girmek için bir şeyler yapardı evde kimse yok diye
Ne demek istediğini anlamadım evde biri var emin sanki bundan niye açmıyorsunuz tek siz mi kıymetlisiniz diyo burada ne demek istiyor ne alaka asla anlamadım beni korkutan da bu oldu
büyücü olsa kapıyı niye ısrarla çalsın kapıdan halleder işini gider çünkü evimize zaten giremez açamaz yani önce dış kapıyı açıp sonra çelik kapı var halletmesi gereken
amacını anlayamadım kameraya da asla kendini göstermedi akli dengesi yerinde olmasa bunu düşünemez zaten yüzü gölgesinden gördüm eşarplı uzun burunlu yaşlıydı
kanım çekildi zaten ses tonu falan
Sizin aklınıza ilk ne geldi neden öyle söylemiş olabilir ki acaba