Kızım 3 yaş gircek .İstahsz yemek zorla yiyen bı çocuk .Agznda bekletir bekletr tukurur bı yemek 1 saatte yeriz .2023 Haziran tuvalet eğitimi verdim çok güzel öğrendi Ekim ayında kabız oldu popo da yırtılma oldu o günden beri çiş gelince şöylemiyor hep ben götürüyorum isteği gitti kabız olunca .Aglama krizlerimiz var .Bende artk çok yoruldum yemk yedir 1 saatte.Cisin varmı diyorum hep yok diyo ama altına da kaçırmıyor ben götür getir . pedolog ile görüştük kreşin çözüm olacağıni soyledi .Bunun dışında eşim hiç lgilnmes çocukla hastaneye bile ben göturuyorum bazı sorunlarımizda oluyo kendime de vakit ayiramiyorum bu sefer sinirlnyrm herşeye aglayasim geliuor .Maddi durum olarak 1 yıl kreşe gonderck bütçemiz yok eğer kreş alisrsa ben çalışmak istyrm .Pedelog kreşe gidince yemek saati var ,çiş için herkes sırayla giiduor orda az da olsa yemek yemeye başlar ve çiş geldigi zaman söylemeye de başlar dedi .3 ay gonderck ana bütçem var aylık kreş 9 bin .3 ay göndersem faydası olur mu acaba gönlüm ister sürekli gitsin ama tek maaşla eşim anca 2,3 ay gondereblrz dedi