Merhaba anneler 70 günlük oğlum var.esimle bu ay icinde sünnet yaptıralım istedik.Karsi komşum yaptırdı bugün bebek ağlıyor kucak istiyor kucağıma alınca daha cok ağlıyor dedi.Simdi benim oğlum tam kucak meraklısı kızlar gerçekten bir çocuk yerde durmaz mi hayır hic durmuyor birde sürekli memede uyuyor.2 adet beşiği var asla hic yatmadı daha .uyutmak icin bazen eşimle battaniyede salliyoruz o zaman dahi uyumuyor ağlıyor kucak istiyor.kucagima alıyorum emzirirken uyuyor uyuduktan sonra yatağına koyuyorum hemen gözünü açıp ağlıyor.oyun minderi aldim sabahları 10 dakika durursa durur bende o ara kahvaltı yapıyorum onun dışında aksama kadar kucağımda duruyor.gecw yatarkende kucağımda uyuyor şimdi ben sünnet yaptirirsam nasil olur aslında ben 5 6 yaşında yaptırmak istiyorum ama eşim daha erken olsun diyor sizce ne yapalım anneler bir fikir verin.Ya birde sürekli her ay aşı vurduracagiz bebeklere 1 2 yaşına kadar hem sünnet hem aşı ağır gelmez mi ben böyle düşünüyorum.en azından 5 6 yaşında yaptırırsam cani yansa söyler kendini ifade eder.Bende ona göre davranırım böyle düşünüyorum ne olur bir fikir verin