0 oy
73 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,061 puan) tarafından
Kızlar oğlum yedi aylık oldu daha da ayaklanmadan yaptırmak istiyorum bilginiz varmı yakın zamanda yaptıran varmi

4 Cevaplar

+1 oy
(129,114 puan) tarafından
devlette sira cok olurmus muayene gotur yazdir adini gir siraya
-Reklam-
0 oy
(12,565 puan) tarafından
doğar doğmaz yaptırabilirsin şimdi de yaptırabilirsin
(2,061 puan) tarafından
Yok yaptıramadım aslında kırk çıkınca istemiştim ama çocuk doktoru bir yaştan önce yapmıyoruz demişti dedim belki değişmiştir
(12,565 puan) tarafından
çocuk cerrahisi yapıyor zaten, arkadaşım 6 aylık bebeğini yaptırdı
(2,061 puan) tarafından
Evet doktor banada dedi çocuk cerrahisine alıp sorun diye ama bu hastene bir yaştan önce yapmiyor demişti inşallah alıp bir sorayim birdaha
(12,565 puan) tarafından
valla orası neresi bilmiyorum ama biz adanadayız Seyhan devlet hastanesinde yaptırdı
(2,061 puan) tarafından
Ben Trabzondayim teşekkür ederim
0 oy
(418 puan) tarafından
Hastahaneye göre değişiyor bazı doktorlar 1 yaştan önce yapmıyor bizde 7 aylıkken yaptırmak istedik doktorun birisi geç kalmışsınız dedi 6 aylıktan sonrasına genel anestezi ile yapıyoruz onuda çocuk yoğun bakımı olan bir hastanede yaptırmanızı öneririm dedi hem şehir hastanesi hep tıp fakültesine gittik onlarda 1 yaştan önce yapmıyolarmış
(2,061 puan) tarafından
Hmm aslında ben bir aylıkken götürdüm o zaman çocuk doktoru bir yaştan önce yapmıyor bizim hastane demişti o yüzden kalmıştı ama tekrar bir goturcem
0 oy
(10,295 puan) tarafından
Bugün kendi sonuçlarım için gittim devlet Hastanesi'ne genel cerrahi ye. Oğullarım da yanımdaydı 4 ve 2 yaş oğlumla konuştu doktor falan sünneti sordum bende yaş sınırı yok dedi 2 ay sonrasına şubata gün verdi
(2,061 puan) tarafından
Anladım hangi il aceba ben gittim sunnet için hastane bir yaştan önce yapmıyor demişti çocuk doktoru
(10,295 puan) tarafından
İstanbul Arnavutköy devlet Hastanesi'ne sordum ben genel cerrahi uzmanı
(2,061 puan) tarafından
Anladım ben Trabzondayim teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 204 göst.
0 oy
3 cevap 206 göst.
16 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.