2015 senesinde üni bitti ortamım değişti. Kafama göre takılıyordum. 2016 senesinde eşimle merhaba merhaba arkadaşı olduk öyle. O nişanlıydı o zamanlar benimde erkek arkadaşım vardı. Kız tarafı baskı yapıyor bana sormadan benim adıma karar veriyor diye eşimde o zamanlar nişanı atmış. Bende Nişanlanmaya doğru gidiyordum. Aileler tanıştı etti Daha sonradan kumar oynadığını öğrendim seninle uğraşamam dedim. Ayrıldım. Sonra eşim radarıma girdi. Öyle bir araya geldiğimizde filan konuşuyoruz ediyoruz filan. 2018 senesinin temmuz ayında instagramdan zorda olsa ortak arkadaş yoluyla eşimi buldum. Ekledim instagramdan zor oluyor diyip numaramı verdim wp üzerinden konuşmaya başladık. İlk gün sabaha kadar konuştuk, ikinci gün akşam dışarı çıktık, üçüncü gün İstanbuldan Kocaeline kahvaltıya gittik. Şimdi diyorum ben olsam bana güvenmezdim. Belki gaspçıyım seni tenhada öldürücem arabayı kaçırıp hurdacıya vericem filan diye :) oda gelmiş bana belki ben tekin bir tip değilim sen nasıl güvenipte geldin benimle diye de senin tipinde bile kötülük yok tekin olmasan belli olurdu dedim. İşte 2018den 2021e kadar görüştük. 10 Ekim 2021de nikah yaptık. Şimdi 21 aylık çılgın keçi inadı olan bir kızımız var :):) bütün görüştüğüm insanları toplasam bir eşim etmezler. Bazen diyorum kimin hayır duasını aldım eşim çıktı karşıma. İyi ki eşim var.