Özelmiyiz , kendimi bu dünyada hizmetçi gibi görüyorum. Bekarken sürekli temizlik yapardım , sürekli şiddet görürdüm peki neden dayak yerdim , sofrada tuz olmadığı için, haberler izlenirken sesim çıktığı için . Bazen evi temizlerim çocuklar gelip evi pisletirlerdi , ben oruspu olurdum. Neden oruspu olurdum çocuklar evi pislettiği için. Ablamlar saat 10.00 da eve gelirlerdi sanki çocuklar onların değilde benim çocuğummuş gibi ben ilgilenirdim . Onlar naparlardı evin içine sı çıp giderlerdi. Akşam ben dayak yerdim
Beni istemeye gelirlerken üstümde doğru dürüst bı elbise yoktu . 2 yıl nişanlı kaldım eşimin her beni görmeye geldiğinde üstümde eski ve yırtık elbise olurdu . Daha geçen gün abimin nişanı için abiye almak istedim , eşim bana dönüp ' babanın evindemi böyle giyiniyordun da abiye istiyorsun ' dedi . O kadar çok kırıld8m ki eşime cevap vermek bile içimden gelmedi . Şuan evliliğimde peki keşke gelinlik yerine kefen giyseymisşim daha iyi olurdu. Sürekli küçük tartışma da evden kovulmaktan yoruldum, bıktım. Babamlara söyledimdeyse sadece susup hiçbir şey olmamış gibi davran8yor. Artık babamlara 2 ayda bı gidiyorum yatıya bile kalmak içimden gelmiyor . Mutsuzluk tutmuş beni bırakmıyor . O yüzden özel hissetmiyorum kendimi çünkü o fırsat hiç gelmedi