Farkettimde ne kadar ihtiyaç sahibi insan var yiyecek ekmek bile bulamayanlar var benim eşim güvenlik eşleri bu işi yapanlar bilirler maaşları yaptıkları işe göre çok düşük o evi ancak çeviriyor bende önceden çalışıyordum hamile kaldım ayrıldım işimden sonra evde delirdim ne yapabilirim diye şimdi herşey elimizin altında çok çok kolay ben mesela interneti çok iyi kullanırım sizinde mutlaka farklı yetenekleriniz vardır bunu kullanın nakite çevirin 10 yıllık evliyim belki inanmayacaksınız eşimden şu zamana kadar bir kuruş istemedim hep kendi kendimi çevirdim şimdi söyleyin bakalım ne yetenekleriniz var bunlara karşı neler yapabiliriz
Bi yeteneğimi keşfedemedim vardır illaki
Kendimde bildiğim tek yetenek sesimin güzel oluşu buda evde paraya cevrilmiyir
Hic hic yetenegim yok malisef
Öncelikle kimse istemez kimseden bu hayatta bişey ama hayat şartları insanı öyle bir hale getiriyoki istemem dediğin kişilerden yardım istiyosun yapmam dediğin şeyleri yapmak zorunda kalıyosun eşimden normalde hep isterim ben para çünkü gördümki ordan burdan bulup buluşturup getirdiğim erzak olsun yada ben alayım farketmez hiç sormaz anca yer yesin helal olsun ancak bi evde iki baş varsa çocuklar dışında buna mecbur erkek şimdi ise benim elime para geçse bile demiyorum çünkü alışmış kudurmuşdan beterdir erkeği salmıycan öyle para istemem deyipde istiycen yoksa herseyi senden bekler ki ben buna müsade etmiyorum artık şimdi ise mecbur veriyo vericek bu onun görevi ben herseyi yapıyosam oda yapacak bundan sonra oyüzden hiçbişey yapmıycam
1,489,781 soru
24,348,893 cevap
346,395 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın