Merhaba arkadaşlar 6 senedir evliliğim ev içinde yaşıyorum dün kavga kaynanamla kavga ettik kahvaltı yapıyorduk bana diyor ki sen benim iğnelerimi kırdın her defasında kadın bir şeyin arkasında tutuyor bana sen bunu mu yaptın şöyle yaptın bunu kırdın bunu yaptın deyip duruyor bana e şimdi dün evdeydi zaten neyse eşim de tartıştık işte ben de odama kilitledim kendimi yeter dedim bağırdım biraz çağırdım işte Yeter artık sürekli iftiralar atıyorsunuz bana neyse işte konuşmuyor benimle ben de konuşmuyorum tabii ki yani oturduğum salona gelmiyor çıkıyor yaptığım yemeği yemiyor siz olsanız ne yapardınız Bir de eltim de üstümde oturuyor eltim dün bana diyor ki işte sen bağırmışsın çağırmışsın diyor ben de dedim nereye kadar dedim sürekli iftiralar atıyor bana dedim dedim sen çok biliyor sen gel bak dedim ben bakarım diyor eltim diyor neyse sabah kapıyı çalmış beni görüyor işte kaynanama diyor ki anneciğim canım benim evimin anahtarı sende kalsın yani böyle resmen misbet olsun gibisinden çok sinirlendim yani dedirten kudurdum resmen ya eskiden siz birbirinizi yiyordunuz ben gelmeden önce ne ara böyle can ciğer oldunuz bakıyorum uzun oldu çok sikirliyim deli Olcam siz olsanız ne yaparsınız