Kizim hastaydı antibiyotik kullaniyordu dün akşam babası evde yoktu çocuğum tuvalete gitti elini tuvaletini yaparken 4 gündür özel bölgesine götürüyor tuvaletini yaptı anne dedi baktım elleri kan içinde bacakları bağırdım esimi aradim aşağından geldi ambulansi ara dedi aradım dedim ambulansı tekrar.aradik gelen yok gelmediler kendiniz gidin dediler zeyneo kamile götürdük ben elini özel bölgesine sokup kaka yapan yere kanatmis olabilir veya bagirsaklarindan geliyor olabilir dedim bizi gozteoeye yönlendirdi makinalari yokmus uktrason ve bitane içine bakan makina varya o bakılması lazım dediler eniştemler geldi çocuğun kanlarını aldılar kaka yapan yerine baktılar ben dedimki acaba kendimi yırttı yoksa çocuğum hasta ilçe kullaniyo ondan mi oldu dedim yine kızından kan geldi niye böyle oluyo çocuğuma diye bağırdım filmini çektiler tropediye sokmadilar sonra siz bu çocuğa naptınız bu çocuğa babasimi biseynayoti diyo şok gecirdim esim tansiyonu düştü sabaha kadar bizi bırakmadılar sizi şikayet edicem dedim 4 kere kızımdan kan aldilar bisey yok dedi polis çağırdılar şimdi karakoldayiz kizima muayene edecekler niye kan geldi diye temiz çıkacak kesn şikayet edelim diyorum esime şok icnde şuan esim ağlıyor sürekli ben kizima böyle bisey niye yapiyim diye Mahvolduk cocugumla zaten sadece kan alıp ultrason yapılıp filmi çekildi içini çeken varya ona sokulmadı şimdi biz şikayetçi olucaz bunlardan hemşire denilen kadın kziimin iyi bakılmadığını yazmis bu çocuğun niye konuşmuyor diyor lafı değişiyor sürekli dedim doktor biseyinuokn konuşur dedi diyorum hala kafasına göre şuan karakoldayiz çocuğum muayene olacakmis rapor yani istismar edildimi diye eşimde bende çocuğunda perişan olduk .