Kızlar eltimle carsiya merkete gidiyoruz onun çocukları bişeler istiyor almıyor çok cimri çocuklar keblndini yırtıyor boş benim oğlumda bişe istiyor markette ben asla kıyamıyorum hemen alıyorum bu seferde onun çocuklarınada alıyorum hep böyle oluyor kendi kıyıpta elini cepine koymuyor geçen hafta ne hikmetse çocuklarına misir aldı benim oğluma almadı çok zoruma gitti oysa ben hep onun çocuklarına alırdım dün beni aradı gel çarşıya gidelim dedi bende gittim snr markete gittik çocuklar bişeler istedi o kendi cocuklarina almadı bende sade kendi oğluma ozmo çubuklu çikalata aldım onlarda istedi bende anneniz alsın dedim bu seferde eltim benimle konuşmadi çocukları sürekli ağladı bende param yoktu dedim yoksa hep alıyorum dedim snr baktım yüz asmaya devam etti bende dedimki tm ben kendim almadım sen sade çocuklarına misir aldım benim oğluma almadın bende bidaha hiç bişe almam sen de alma zaten almiyosun dedim işte öyle ben ena yi gibi hep alıyorum boş bu arada ellltim çok cimri hep altın alıyor ama hep açiz evde bişe yok diyor