0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

image

3 yaşındaki kızımın yüzünde kollarında bide göğsünde böyle kızarıklıklar oldu alerji mi aceba dün akşam baharatlı cips yedi yatarken de antibiyotik ilaçlarını icirdim uyudu sabah böyle oldu ondanmidir

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi
Kızımın alerjisine benziyor sivilce gibi oluyor onlar sonra büyüyüp kuruyor yanık gibi kararıyor çocuk doktoruna gösterin bence erkenden ben göstermemiştim çok pişman olmuştum bir merhem yazmıştı peinte gibi bişeydü adı 3 günde geçti
(6 puan) tarafından
Aynen böyle ama çok yoğun değil geciyo gibi oluyo geri kızarıyor duş aldirsam mi
tarafından
Kullanmadı bi ilaç vs kullandı yada yemedi bişey yediyse ona alerjisi olabilir ben fıstık yemiştim emzirmiştim böyle olmuştu
tarafından
Duş aldırman zarar vermez ama cildi hassas ısıya dikkat et canm
(6 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim umarım geçer
tarafından
Peitel merhemin adı sağlık ocağında doktora danış yazsın ilerlemeden geçer hastaneye götüremezsen canm geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ateşi var mıydı 
(6 puan) tarafından
Diş çıkarıyor 2-3 gündür atesliydi antibiyotik ağrı kesici falan içiyor şurup ama dün akşam bişey yoktu sabah oldu yatarken baharatlı cips her zamanki yediklerinden yedi
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Alerji yapmiş canım
(6 puan) tarafından
Bilmiyorum ki her zamanki yediklerinden yedi yatarken de şurubunu icirdim uyudu baharatlı cips yedi sonra şurup içip uyudu ondan mı aceba
(2,194 puan) tarafından
Aynen canim dikkat et gecmiş olsun
0 oy
(668 puan) tarafından
Alerji daha yeni yiğenim de aynısı oldu doktor krem verdi canım 1 haftaya söndü oda antibiyorik kullanırken oldu 
(6 puan) tarafından
Ne için antibiyotik kullandı aceba diş ciksriyo onun için sef ibrominzero bide aferin verdi doktora bunları içti uyudu
(668 puan) tarafından
Onun üşütmesi vardı o yüzden kullandı.  İniramin ve aferim da grip ilacı canım diş için bize sadece calpol verdiler bide diş jeli

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 149 göst.
13 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,742 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 470 göst.
0 oy
3 cevap 131 göst.
24 Haziran 2023 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 264 göst.

407,518 soru

12,231,676 cevap

36,880 kullanıcı

...