+1 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

5 Cevaplar

0 oy
(12,268 puan) tarafından

Somalide de patlama  oldu en az 80 kişi öldü  müslümanlara hiç bir yerde rahat  yok :'( ALLAH  kahhar  ismiyle hayretsin zalimleri

tarafından
Aklima getirmemeye calisiyorum. Boyle seyleri izledigimde gunlerce kendime gelemiyorum zoruma gidiyor gecen gun sordum esime insanlarmi öluyor yine birseymi oluyor diye yok dedi. Sirf kafama takmayim diye oysaki biliyoruz kucucuk bebekler :(
(12,268 puan) tarafından
Benim de aklımdan çıkmaz ama hep ilzerim  ANNEM  kardeşlerim.kizar izleme diye ama onları görmezden gelemem  dua ediyorum  rabbime  mazlumun  ahi zalime  kalmasın  inşallah
tarafından
Izliyemiyorum kafam kaldirmiyor ne yalan soyliyim. Eskiden pskilojim kaldiriordu en son bayilcaktim nefes nefese kaldim cok uzucu
(12,268 puan) tarafından
Ben deli gibi ağlıyorum  içim daralıyor eşim diyor insan kendine bu eziyeti niye yapar kötü oluyorsun izleme  bende diyorum onların çektiği eziyetin yanında benim ki hiç birsey
tarafından
Oyle tabi evet.
-Reklam-
0 oy
(10,044 puan) tarafından
Iyi medya maymunluğundan başka şeylere de çalışıyormuş kafaları:)
tarafından
Tartisilcak konu o degil bence ya burda dikkat edilmesi gereken sey daha farkli
(10,044 puan) tarafından
Tartışmıyorum zaten ki fikrimi söyledim iyi yapmış helal ne diyim
tarafından
Bacim sana demedim tartisiyoesun diye genel olarak dedim. Baksana bizim turk youtuberlar anca makyaj yapiyim geziyim ruhu cenet disinda kimse bu konuyu acmadi
0 oy
tarafından
Cnm Twitter yok ne paylastin
tarafından
Bacim ustune bas acilmiyormu
https://youtu.be/a-Dyv7zJsPg burdan ac
tarafından
Twitter olmasa da girebilirsin canim benim de yok ama girip bakabiliyorum
tarafından
Himm tmm cnm sagol
tarafından
İzledm cnm evet maalesef çok üzücü olaylar rabbim her türlü serden Müslüman kardeşleimizi korusun yar ve yardımcılari olsun
0 oy
tarafından
Kanayan yaramız doğu Türkistan...
tarafından
Üzücu cok uzucu :(
0 oy
(135,932 puan) tarafından
Dunyada sadece muslumanlara karsi dislanma ve ırkcilik rasistlik yapiliyo ben bu kadar oldugunu bilmiyodum belcikaya gelince daha iyi anladim

Boynumda ay yildiz kolyemi gordulermi gavurlarin surati degisiyo turk muzlim(müslüman) diye kurbam olsunlar bize 
tarafından
Sen orda daha cok farkedersin bunlari evet

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 212 göst.
28 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Casperiye (6,352 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
+1 oy
11 cevap 258 göst.
24 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (525 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 153 göst.

412,634 soru

12,423,051 cevap

45,316 kullanıcı

Kategoriler

...