Uzun olcak biraz lütfen hepsini oku. Amin sen eğerki bana olsaydı ona olmasaydı dersen allaha isyan etmiş olursun bebekler tahmin ettiğimizdende güçlü buna inan küçücük bedenler var ama hayatta kalmak için ne kadar savaş verdiklerini bilsen aklın hayalin durur rabbim küçük yaratıyor ama bünyesi güçlü oluyor yanlış görsün görmesin bakarsın doğumda mucize olur benim öyle oldu çünkü yüzü falan çok kötü dediler ve ultrasonda gerçekten kötü görünüyodu ben o dr yüzünden bebeğimin yüzünü görmek istemedim anormalli bebek falan denildi ama meraktan çatladım acaba yüzü kötümü dra dedimki yüzü çokmu kötü hayır dedi eşim çekmiş fotosunu göster dedim gösterdi normal bebekten farkı yoktu ve çok tatlıydı ben allahıma güvendim sende güven ve şuan herkes sevmeye geliyor bağırsaklarında kanama var denildi geçti triozmi 11 mozaiklik nadir görülen kromozom anormallik ölümcül ve tedavisi yok amniyosentez yaptırdım %99,99 doğru sonuç veriyor bide düşün %0,01 yanılma payı varmış sadece bu mucise değilde ne benim hamileliğim zehir oldu lütfen sende düşünüp hamilrliğini zehir etme kendine ben herşeyden ümidimi kestim tamam artık ölcrk tıbben dedim ama allahtan ümidimi kesmedim iyikide kesmemişim