0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (273 puan) tarafından
Allah hayırlara çıkarsın kimseye de anlatamıyorum bir rüya gördüm.  

Oğlumla bizim köyde yani zeytjnlerimiz var bide eski tek göz ev taş ev dağda oradayız.  Hava puslu.  Yağmur mu soğuk mu var anlamadım ama puslu.  Hava bulutlu ortası açıldı ve yukarıdan ezan sesi geldi ama çok farklı ezan sesi ürkütücü bir şekilde hemen Oğluma koştum kıyamet kopuyor diye şehadet getirdim . Bir anda uyandım ama hala korkuyorum gerçekten gökyüzünden ezan sesi geldi bizim hocalarımızın okuduğu gibi değildi bambaşka. O puslu Hava o ses ve çocukluğumun geçtiği yer. 

Sizce neden böyle rüya gördüm ki. Acaba biri mi ölecek diye kendi kendime yiyorum.  Dini vecibelerimi yerine getiririm Allaha şükür.  Bide dün yasin okuduk . 

Ben her rüyadan anlam çıkartan bir insanım.  

2 Cevaplar

0 oy
(982 puan) tarafından
Hangi şehirdesin İstanbul mu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gebelik var mı? Veya düşünüyor musunuz?

Doğup büyüyen yer, kökünüz demek. Biraz kendinizden, aslınızdan, esas karakterinizden uzaklaşmışsınız. Pus bunu gösterir.

Göğün açılıp ezan okunması da size gösterilmiş ve siz de kıyamet kopuyor sanıp hemen evladınıza koşmuşsunuz. Evlatlarınızı nasıl yetiştiriyorsunuz? Allah yolunda mı? Çünkü ilk ona koşmanız, onu korumak içindi. Ama geç kaldınız, artık kıyamet kopuyor rüyanızda.

Bu, size bir uyarı niteliğinde. "Aslını kaybediyorsun, evladını olması gerektiği gibi yetiştirmiyorsun, Allahı ve Rasulünü (sav) tanıtıp sevdirmeden nasıl bir evlat olmasını bekliyorsun? Artık kıyamet koptu, tevbe kapısı kapandı. İstediğin kadar evladına koş, iş işten geçti." Minvalinde bir uyarı.

O yüzden sordum gebelik var mı veya düşünüyor musunuz diye... Varsa, ziyadesiyle böyle rüyalar görülür.

Birisinin ölmesini göstermemişler, korkmayın. Sizi, azıcık sert bir üslupla uyarmışlar. Ama tabi siz de anlayabilecek kapasitedeymişsiniz demek ki...

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 185 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,983 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 389 göst.
18 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Nalankt (1,539 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 81 göst.
+2 oy
3 cevap 201 göst.

Kategoriler

1,492,628 soru

24,389,160 cevap

349,178 kullanıcı

...