Off deseydin ALLAH aşkına senin annelik devrin kapandı yani senin anneliğin oğluna
Benim anneliğim evladima .yani kadının kadına yaptığı mobing ki kimse yapmıyor çok hassasım bu konuda biri evladımı eleştiride kafayı yiyorum.benimde sütum yoktu mama veriyorum die elestiriler artık mama çok zararlı ben yetersiz anneyim oğlum a bişe olacak kafasindaydim .sonra o piskolojiden çıktım kimsenin evladım hakkında eleştiri yapmasına izin vermiyorum yapanlada arama mesafe giriyor.
Çocuğun rengi mi attı diyor sana sende söyle rengi filan attığı bişe yok benim evladımı benim kadar mı bileceksiniz .şükür iyi benim yavrum.
Ve kendini ben iyi kaynanaym böyleyim söyleyim die ovenler ,siz mükemmel değilsiniz doğal olan bu yani gelinlere karışmayın onlarda size kimse kölelik dil kesimi için evlenliyor herkes kendi evinde .kendini kötü kaynanalarla kıyaslamasi saçma onlar kötü sen olmaso gerektigi gibi olacaksın insan olacaksın mükemmel degilsin değiliz övulecek yanımız yok.birak mükemmel sen gelinin ovsun seni
Çocuğa yapıyoruz kalbimiz ağzımızda koca ev işi bide eleştiri kaldı .yani yeter