1 gun once yazmistim kizlar esimle kavga ettik pazara ben gitcekmisim falan diye sacma bi seveptem bahane çıkarmışti hatta babami aramisti telefonla babamla telefonda bir-birlerine girmislerdi demistim. Esim babamo arayinca annemde kaynanami arayp oglunu sikayet etmisti oda ben konusurum demis telefonda. Dun kaynanam geldi buraya esime diyo 5 dk bze ugra benim yanimda nedense konusmuyo bende mutfaga çağırıp olaylari anlattım beni bu halde pazara gondermek istemesini bi ise yaramadigimi söylemesini bunun icin babami arayp telefomda kavga edip kufur etmesini falan sonra kayananam eşime dedi noluyo falan anlat baya olaylar buyudu ztn her zaman esimi tutan taraf olurlar. Esim olcak insan beni yerle bir etti bana daha once vurdugunu istemediğini tum evde olan bitem herseyin en kotusunu anlatti beni yalanci durumuna kac kez dusurdu annesinin yaninda ustume yurudu kufurler etti bundan snra benim ailem bu eve giremicekms oda bzmkilerle gorusmicekms babama kufr etti yani yapmadigini demedigini birakmadi beni yerle bir etti. Annesinin yaninda birde diyo ya bosancakms cocugu alcakms benden yada eve ugramicakms bundan snra ben sadece bebege bakp ev isleri yapcakmsim ben onun icin bitmisim sap gibi evde yasicakmsm. Anlatamiyorim bile okadar soylemedigini birakmadi aileme bana resmen evdeki kopek muamelesi yaptı. Sonra neyse annesi gtti bzden 1 saat snra yanıma gelp ben bosa kavga cikariyomusum falan dedi her zamanki dengeszligi bende dedim herzaman insanlarin yaninda ozellikle ailenin yaninda beni degersz gosterp insanlar gidince bana ikiyuzluluk yapiyosun ne alaka falan dedi snra neyse bidaha konuşmadık. Dun aksam evden maca gtti bugun bu saate kadar yine disardaydi aksam yine annelerine gtcek mac izleme bahanesiyle. Suan geldi eve bana dedigi tek sey hadi yemek yapmaua baslasana resmen sabrimi zorluyo benim ne yapmam lazm kanser olcam burda boyle vicdansz merhametsz bi insan olamaz
Valla yemegini yap zikkimlansin al cocugunh git baba evine o ne be oyle ne demekmis evde sap gibi yasamak benim icin bittin flan az yesinde gotune hizmetci tutsun adam olsa evinin olayini ailelere tasimaz terbiyesiz .. babanda ne diye gelip seni almadi bu saate kdar hayret icindeyim saygisiz ya senle tartisabilir kavga edebilir aranzdaki sorun buyuyebilir gunlerce kus kalabilir ama ailene saygi duymak zorunda sanada saygi duymak zorunda ama hadi duymuyo disariya yansitmamali adam olan bunu yapar ..
Canım çok zor yaşadıkların psıkolojık ve fızıksel şiddet görüyosun.Eğer ailen yanındaysa onların yanına git tahmınımde yaşın epeyce genç.Ömür böyle geçmez.Bununla ilgili kararı yine sen vereceksin.Eğer günlerin mutsuzlukla geçiyor mutlu olduğun anlar az ise kararını iyi ver.Şu durumda yapabileceğin bişey yok.
dünya kendi etrafnda dönüyo sanıyo galiba insani boyle cileden cikaryolar iste
Ailesi etkiliyor eşini canım. Allah sabır versin.
Yapma yemek az yesin de hzimetci tutsun kendine. Dengesiz ya. Nedir sap gibi yaşa evde dur. Sende bırak defolsn anasına gelince de açma kapıyı. Rezillik ciksin o çıkardı nasılsa. Biraz da sen gözünü korkut
Bu kapıdan çıkarsan gelemzsn de. Gerçekten yap bunu. Bir iki gün kalsın dışarda. Ne kdr kötü olursa olsun evini ozkyck seni de
Herşey normalmiş gibi davranma sakin ne hakla ailene laf ederki göz yumarsan hep böyle gidecek emin ol ailen destek çıkıyorsa tamamen olmasada tamamen gidiyormuş gibi git babanın evine sonra köpek gibi gelir kapına
Kusura bakmada dönüp zıkkımın kökünü ye pislik demek lazım başka laf yok seni üzerek evinşn içindekini Allah hiçbir şey vermez önce karısına iyi olucak ki Allah yardım etsin adamım diye gezerler bide valla kusura bakma o kadar sinirlendim ki yazarsa m daha kötü laflar çıkıcak
Yerinde olsam bi dk durmam o adamin yaninda belki beni yargilayanlar olur ama umrumda deil eger ki benim esim oyle bisey yapsa bana oyle davransa o evden cikinca ararim babami toplarim cocugun kendi esyalarimi giderim baba evine oylece belki oda anlar senin degerini
Kiannesi dun diyo boşanınca napcan merak etme diyo ben planimi yaparm yas yere basmam ben herseyi ayarlarim oyle boşanırım diyo bunu diyerek adam olduğunu saniyo. Aksamda bana diyoki ben daha mahkemeye gittigim an bu eve başkaları gelirmis her hafta kiz degstirimis ben cok aglarmisim bunlari soylicek kadar ergen
Bu aksamda gider maçta babalarinin yaninda kufur eder bana aileme adamlık gosterir sulalesinin yaninda
Ben evden gidince bidaha bu eve giremezmisim mahkemedede yalanci sahit tutar deli olduğumi ispatlarms cocugu benden alirmis
Sap gibi yasa ne demek yaa ayrica ailenede baya ayıp etmis al cocugunu git baba evine ailen sahip cikar
O adamin yaninda bi saniye daha durma gerekirse polisi jandarmayi ara
Her zaman yapıcı olmak istiyorum ama böyle şeyler okuyunca cildiriyorum resmen defolsun gitsin yaşasın ailesiyle madem nasıl bir insanlık evde sadece hizmetçi olarak mı kalcakmisin gitsin kendine başka kapı bulsun sen insan degilmisin kendileri insan kimsenin kalbi yok senin yerinde olsam ne ailemi ezdirirm ne kendime laf soyletirim çeker giderim evlilik ten geriye ne kaldı onu yapamam bunu yapma kimsin ki sen ya ! Şimdi ailen nasıl üzülüyordur Kıyamam ben terbiyesiz saygısısiz şey hadi yazmayim deidm sinir oldum defolsun çıksın hayatından kimse kimsenin kölesi değil! Kendi bacilari analari kadın sadcee deme aldıkları kadın ne acaba! SEn emanetsin emanet Allah im ıslah etsin Hidayet versin bile demek istemiyorum yazık çok yazık ...
Benimde çok uzun süre 2 ay gibi aynı evde mecburiyet dışında konuşmadığım bi dönem oldu sadece işimi yapıp hem karnımdaki hem oglumla ilgilendim yemek mi utumu bulaşık çamaşır mi hepsini yaptım ama asla onu kaale almadım o yok gibi davrandım beni ayak altına vereni bende izlemem sana tavsiyem işini yap bir de onun için kavga çıkaracak hakkı kendinde görmesin mesafeni koy ki onsuz da dünyanın var olduğunu anlasin
Bu adamın babanla derdi ne eşim babama küfür etse sıçar ağzına bırakırım kurban ederim babamin tırnağına..
1,492,143 soru
24,381,566 cevap
348,766 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın