Şöyle biz 3 gelinde aile bahçesinde yaşıyorduk 4 sene önce elitimin ailesi Bursa’ya taşındı eltim kendini cok yalnız hissetmeye başladı. Aradan 1 sene geçti benim ailem antalyaya taşınmak istediler eşimde ailemle taşınmaya karar verdi benim dahilim yoktu ben halimden memnundum ama eşim tuttrdu tasınalm falan neyse taşındık eltim beni sildi hayatından çıkardı durup dururken ve iki çocuğunu alıp Bursa’ya kaçtı 1 sene ayrı yaşadılar kaynım ikna olmadı ama çocukların yokluğuna dayanamadı eşiyle barışıp Bursa’ya taşındı yine yapamamışlar 1 seneydi gene ayrıydılar boşanma davaları devam ediyordu dün tamamen bitmiş hakim karşısında :( eskiden cok iyiydik iki bacı gibi tabi ara sıra bozuşuyorduk yine kıskançlıklar yapardı kendisi ben takmadım asla hatam olmustur illaki ama onun kadar kötü niyetli olmadım hicbirzaman :( sonunda bu şekil oldu cok üzüldüm kendisine birkez soramadım neden benden nefret ettin diye kaynım asla izin vermedi konuşayım eşimde aynı şekilde :( seninkiler ne için boşandılar