Aslında küçük 2 buçuk yaşında ama o kadar yoruyorki sürekli ağlamaklı sinirli. İlk kızımda ben daha ılımlı asla sesini yükseltmeyen bir anne iken şuan sesim yükseliyor gurbette tek başıma bakıyorum ama sabır seviyem o kadar düşükki çok zorlanıyorum gün harıla gürüle geçiyo resmen. Büyük 7 yaşında oynuyorlar güzelce ama biribrine de giriyorlar küçük çok fena ablasının saçını çekiyor o bağırıyo anlatıyorum bak acıyor uf oldu abla üzüldü ama yok valla bazen ben ne yaşıyorum diyorım ev işi hiç bitmiyor zaten tam birşey yapacam küçük ağlıyor ne oldu şu bu ikna et başka bir işe giriş biribrine girmişler geri git ayır anlat başka bir işe başlıyorum yere düşüyor acıkıyor uykusu geliyo ağlıyor, büyük de değişik bir nazlı zaten benim hayatım yok gibi. İsyan ediyor gibi oluyo böyle anlatınca ama hayır canları sağ olsun tabiki Allahım sağlık versin ama büyüdükçe düzelmiyor aksine daha çok yoruyorlar. Dıaşrı çıkmak ayrı zor evde durmak ayrı zor. Tek çocukken memlekette anneme bırakamazdım aklım kalırdı. Şimdi gittiğimde arkama bakmadan kaçıyorum ne biçim anne oldum :(
Tek çocuk hiç çocuk gibi
Rabbim eksikliklerini göstermesin ama gerçekten 2 çocuk çok çok zor Benim de 4 yaş ve 2 yaş ikisi de ufak böyle daha da zor senin yine diğeri biraz büyük
1,493,345 soru
24,399,973 cevap
350,049 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın