0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (205 puan) tarafından
Sorum yukarda kizlar . 1 yaşinda oglum var bi kaç gecedi uyumuyor saat 3 e kadar bacaklarimda yeliyorum ondan öncecok da guzel uyuyordu beyaz gurultu fln aciyorum işeyaramiyorne yapa bilirim uyumasi icin nazardanmidir acaba uyumamasi yardim edersiniz mutlu olurum kizlar :))

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Nazar haktır, ayette de sabittir. Gözden gelen bir enerji vardır. O sebeple ilk bakıştan mümkün olduğunca kaçınmak gerekir.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nazardan olabilir ya da dişleri de geliyor olabilir canım bol bol oku Rabbım kolaylık versin 
0 oy
tarafından
Nazar evet var ama uyumamasini nazara yormuyorum cocuklarimin genel olarak sıkıntıları varsa uyumuyorlar. Sıkıntının kaynağına bakmak lazım örneğin dış se onu rahatlatıp öyle uyumasına yardımcı olmak gerek.
0 oy
(2,427 puan) tarafından
Kem göz vardır ama uyumama nedenleride cok
0 oy
(6,815 puan) tarafından
Yürüme aşamasında mı şu anda? O da aklına geldiği için uykularını kaçırıyor olabilir. Onun için yeni heyecan çünkü. 
(205 puan) tarafından
Yürüyor artik düşse de ama uykuyla ne alaka anlamadim
(6,815 puan) tarafından
Yeni beceriye geçişte uykuya geçişte sıkıntı olabiliyor. Sizinki zaten yürüyomuş diş olabilir.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,708 göst.
0 oy
29 cevap 2,337 göst.
0 oy
11 cevap 357 göst.
18 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 804 göst.

Kategoriler


1,510,626 soru

24,645,113 cevap

366,000 kullanıcı

...