Benim için lütfen dua edermisiniz Rabbım hayırlı kapılar açsın inşAllah buraya yazmaktan başka anlatacak kimsem yok gidecek bi yerim yok ben 16 yaşında görücü usulü evlendim babam arkadaşının oğluna verdi 9 yas büyüktü benden 17 yaşında hamile kaldım 18 de oğlum doğdu evlendigim zaman aynı evde yaşancak dendi sonra sorunlar cikti vs ayrıldık ayrı eve çıktık eşim is bulamadı bulsada calismadi korana dönemi vs sonra kendi memleketimize taşındık yine aynı şekilde çalışmama vs bisey dediğimde acmisiniz acikmisiniz diyodu ben sadece doğru düzgün Bi evim Bi duzenim olsun istedim ama bu çokmus bana kimse anlamıyor ne annem ne babam kimse destek olmuyor Allahtan başka hiç kimsem yok bide evlatlarimdan başka anneme anlatsam kendi aldatılma hikayelerinden bashsedyr bende bunu yaşadım şunu yaşadım Bir ay önce dogum yaptım hiç kimse gelmedi annem yakın olmasna rağmen sadece 1 gece hastanede yattı tamam kimse gelmek zorunda değil ama biz eşimle çok istemiştik bu 2. Çocuğu oda destek olmadı tek desteği 4 yaşındaki oğlum geceleri salanarak uyuyo onu sallamakti bugün lohusaligim 38. Günü ve ben ilk 12 gün hiç uyumadım 1 gün bile sen dinlen demedi hep akşama ne yemek yapcan tatlıda yap şunu yap bunu yap akşam maç var vs kahveye çıkmam Allah kiz kardeşimden bin kere razı olsun insAllah hep o geldi bana yardım etmek için dün gece eve 4 de geldi gece odaya girince heryeri içki kokusu kapladı yani susmak istiyorum oğlum 4 yaşında herseyi anlıyor soruyor o etkilenmesin istyrm ama 1 sus 2 sus yine patlıyo insan akşam kavga ettik vs açmın elektrgn suyunmu kesik ama en ağırı sen babanın evinde ne gördünki dedi benim hiç bisey hakim değilmiş babam fakir olduğu için evet bisey görmedim fakirdik ama o zamanlar en azindan mutluydum şimdi oda yok lütfen benim için dua edermsnz içim çok daralıyor hersey üstüme geliyor konuşcak anlatcak kimsem yok uzun oldu hakkınızı helal edin