Bende bekleyim
Yapma etme demeyeceksin ama com da kısıtlamayacaksin şuan keşfetme merak etme aylarında. Başka şeylere dikkatini çekebilirsin. Bmevde tek olduğu için de sıkılıyordur. Dışarıya çıkarıp enerjisini atmasını saglayabilirsin. Her çocuk mükemmel değildir emin ol. Sabır etmek lazım bazen taşıyor olsa da
Sendrom dedikleri şey buysa ben almayayım bizde aynı durumdayız çarşamba hastane de yattık cumartesi öğlen taburcu oldu daha önce de sık sık hastane durumları oldu artık utandım yani odada öyle şeyler yaptı ki benden uzaklaştı kafasını sert yerlere defalarca kez vurdu hadi artık büyüdü hastanede sıkıldı ondandır dedik eve geldik hayır demekten içim dışıma çıktı balkondan eline ne gelirse atmaya çalışıyor suyla saatlerce oynamak istiyor evde kedi var zarar vermezdi şimdi üstüne ayağınla basmaya çalışıyor istediklerini yaptırmaya çalışıyor izin vermediğimde yere yatıp saatlerce ağlıyor kafasını duvarlara çelik kapıya artık neresi sertse bilerek gidip sürekli vuruyor çare yok inatlaşmamaya çalışıyorum ama yok yani
Sağdakini okudum baya başarılı. Soldakini bugün yeni aldım bakalım.
17.ayımız bitti ama sen sor nasıl bu ay bitti. Ben bittim benden kimse hayır beklemesin diyorum çevremdekinlere o derece gece nasıl bi iki saat uyudugumu bilmiyorum. Dışarı çıkarım arabadan kendini atmaya çalışır oturturum ağlar bağırır hadi ağlamasını bırak etraftakinlerin tuhaf gözleri beni daha cok sinir ediyor. Yürütmeye çalışırım elimi tutmaz kesinlikle dışarı çıktıgıma pişman olurum.
Ne gündüz ne gece uykusu var. Gece sabaha kadar kaç defa kalkar. Gündüz hayatta uyumaz uyumadığı halde gecede yatmıyor kan tahlili bile verdik bunun için. Bardaktan su içip bardağı yere atar. Bütün dolapları yere indirir. Kızında ya saçını çeker ya kafasına vurur. Yapma dedikçe daha çok yapar. Ne yemekten ne uykudan bişey anlamıyorum.
Bunun cinsiyetle alakası yok kesinlikle arkadaşlarmın erkek cocukları kuzu gıbı yaşıtlar annelerinin dibinden ayrılmaz bziimki totusunun üzerine bi dk oturmaz. Çekirdeğin kabugunu yemeye kalkar devamlı daha cokta bu kadar yazabıidim. Yanı tek değilsin sendrom ataklar bzii cok sevıyo bence bize gelince gitmek istemiyor
Bunlar pozitif disiplin kitabından. Bu kitap baya okul kitabı gibi. Kağıt kalem alıp not ala ala çalışılması gereken bir kitap bu arada
Biraz zor okunuyor ama. :( temelde aile tiplerini tatlı sert yaklaşımı bu yaklaşımı yakalayacağımız yöntemleri anlatıyor
Bu da dramsız disiplin kitabından
402,193 soru
12,041,039 cevap
36,264 kullanıcı