İlk günkü gibi değil çünkü çocuğumuz var eskisi gibi hiçbirşeye hevesim yok açıkçası yorgun oluyorum genel de veya kendimle başbaşa daha çok kalmak istiyorum bazen çünkü kafa dinlemem gerekiyor eşimde ilk günkü gibi değil çünkü bizim geleceğimiz için daha çok çalışıyor yoruluyor kendimize daha çok alan bırakıyoruz eskiden yapışık ikiz gibiydik şimdi biraz daha sakin ve ayrıyız
Evet aşırı derecede değişti ve değiştikçe ben ona daha çok aşık oldum ilk evlendik 1 yıla yakın kavgalarımiz oldu sonra bir bir huyumuzu suyumuzu öğrendikçe tartışmalar son buldu birazda benden kaynaklanıyor du herkes üstüme geliyor du baktım eşim gereken cevabı veriyor daha etrafa olan öfkemi eşime yansıtmamaya başladım
Herkes genelde tam tersını söyler zamanla değişti kötu anlamda işte romantiklik kalmadı vs vs doye benım esım hep ılgılı dusuncelı romantıktı hala aynı çok şükür ama bız çok deliydik baya çok kavga ederdık bırbırımızı yerdık ya, nıye öyle baktın? nasıl böyle dersin? vs dıye durduk yere sebepsısz kavgalar ederdık yıllar geçtıkce bırbırımızı mı çözdük , artık yorulduk mu, kavgaya mı doyduk bilmiyorum kavgayı bırak ses yükseltmez sanırım oturdu evlilik 10 yıldır evliyiz bu arada 5 yıldır gıttıkce güzelleşti evlılıgımız dıyebılırım bu anlamda
Ayni deil farkli dahada şehvetilen aşk ilen bagliyiz dermisim
İlk tanışma ilk yıllar gibi o heycan olmuyor tabi ama zamanla sevgi dahada saygıya dönüşüyor ,ilk yıllar heycan daha güzeldi tabi , bu halide aşırı kötü diyemem arada insan monoton hissediyor ,bir şekilde sürüyor hayat ,bu arada benim eşim romantik dir, ama bende o duygular birazda herşeyi tanimanin verdiği şeyle köreldi , clasic bir aile olduk ,
1,487,086 soru
24,310,545 cevap
344,714 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın