+2 oy
625 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,259 puan) tarafından
https://www.instagram.com/reel/C3mvpp8tuGP/?igsh=MTZsMjNnZ3c3c2FtcA==

Artık hüngür hüngür ağlamak istiyorum elimizden bişey gelmiyo olması beni bitiriyo hem havadan saçılan zehirler barajlara atılan zehirler ya dolar karşılığında insanının canını bu kadar yok sayan bi millet başı olabilir mi ya vallahi ölüyoruz

6 Cevaplar

0 oy
(5,163 puan) tarafından
Kimsenin umurunda değiliz..

Hepsi sadece menfaatini düşünüyor .
(2,259 puan) tarafından
Vallahi benim evladımın geleceğini alıyolar ben ölüp gitcem umurumda değil ama evlatlarımıza nasıl bir Türkiye bırakıyoruz :'( :'(:'(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ve bunlara hala komplo teorisi diyenler var. Zehir yiyoruz resmen zehir soluyoruz 
(2,259 puan) tarafından
Önce komplo teorisi diyenleri zehirlemek lazım aslında
0 oy
(501 puan) tarafından
Havada kacgundur toz var

Evet her sene oluyor ama hiç bu kadar uzun surmuyordu kaç gündür hava kapalı yağacak gibi ama yağmıyor sonra yanıyor güneş acıyor hava pis güzel nefes alınmıyor daralti basıyor insana 

Hava durumundan kalitesine bakıyorum kötü diyor mümkün olduğunca dışarı çıkmayın yazıyor 

Zor halimiz 
(1,989 puan) tarafından
Bitmeyen öksürük vakaları var eşimde hastane çalışanı bizimdde geçmiyor bu neyse bir aydır bir öksürük hasta değiliz öksürük geçmiyor ailecek ve hastane bu vakalar ile dolu, bu seneye kadar hiç böyle öksürmüyorduk
(4,737 puan) tarafından
Aynen hava yazdığınız gibi burdada baskın bir hava var bulutlu ama yağmur yağmıyor. Esımle konuştuk sımdı hava çok değişik oynanmış sanki bıseyler yapılmış
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Açılmadı bende olay ne canım 
(2,259 puan) tarafından
Barajlara içme sularına zehir saçıyolar olan bu canım musluklardan zehir akıyo
0 oy
(1,539 puan) tarafından
Ve dahası var...
(586 puan) tarafından
Bu olay çok konuşulmuyor. Dahası ne. Problem olmayacak şekilde genel anlatır mısınız?
(1,539 puan) tarafından
Hepsini necmettin erbakanın zamanında bahsettiği bir doların arkasını gösterip bu aslında siyonistlerin (tek göz sembollü pramit altındada dünya hakimiyetine ulaştık) yazar yabancı dilde. parasıdır sizin abd doları diye bildiğiniz para aslında onların parasıdır ve abd bunu kiralar dediği o siyonist yahudilerin işidir. Yahudiler kendi dinlerinde seçilmiş kişidirler ve diğer dinlere mensup bütün dinler ve ırklar onlar için dünyaya köle olarak gelmiştirler. İnançları budur. Ve bu şeytanlarla cinlerle çalışanlar yani şeytana taparlar. (Tamamen laf üzerinde değil, gerçekten şeytani ritüeller düzenlerler.) Ne kadar cani olabiliceklerini filistinlilerdende anlayabiliyorsunuz bu ırkta kesinlikle merhamet diye birşey yok çünkü tamamen şeytana tapıyorlar siyonist olanları. Onların dinlerinde mesih var ve mesihi getirmeye çalışıyorlar güzel bir dünyaya mesih gelmez kendilerince bu yüzden heryerde bir kaos çıkartıyorlar katliam toplu insan ölümleri vs. Dünyayı ele geçirmişler aklınıza hangi ülke gelirse gelsin. Ve bunuda tamamen şeytani yollarla istihbaratlarla yapıyorlar insanlarla değil cinler ve şeytanlarla çalışıyorlar. Seytani güçleri kullanarak akıl irade vs. Kısaca Allahı kıyamete zorluyorlar mesih gelsin diye çünkü onlar için mesih gelmesi çok önemli mesih gelecek ki onlarda biz dünyaya hakimiz diyebilsinler. Bunlar 300 kişiden oluşan şeytani bir topluluk ve dünyanın en zenginleri. Artık eski dönemdeki gibi kuranda geçen firavunların haşa biz Allahız dedikleri gibi dünyaya yeni bir sistem getirmeye çalışıyorlar ve Allah inançları olmadığı için ilerde dünya kaynakları onlara yetmeyecek düşüncesi ile dünyanın insan h******nufus azaltımı yapmak istiyorlar. Yani aklınıza gelebilicek bütün vicdandan yoksul herşeyi yapabilirler. Ve dünyadaki bütün ülke liderleri bunlara boyun eğiyor. Bir pandemi değildi bir nufus azaltma projesi vardı. Aşı bir ilaç değildi yine bir nufus azaltımı idi. Orman yangınları sıcaktan çıkmadı kasıtlı yakıldı. Çünkü teknolojilerin güzel bir şekilde çalışması için yani o uyduların elonun uydularının ve 5-G teknolojisinin çalışması için ağaçların yokedilmesi gerekiyordu çünkü ağaçlar engelliyor bu tarz herşeyi. Yaradan hiçbirşeyi boşuna yaratmadı. İklim krizi diye birşey yok algı var . Bu algıyla güneşi kapatmaya çalışıyorlar. Güneşi kapattıklarında güneş patlamasını bahane edip dünyayı karanlığa gömecekler. Ve sonra uzaylılar geldi diyerek insanların birleşmesini sağlayıp yani bütün devletlerin uzaylılara karşı birleştirip tek dünya devletini kuracaklar ve dünya hakimiyetine böylece ulaşmış olacaklar. çünkü ancak dışardan bir tehtit gelirse bütün dünyayı birleştirebilirler. Filistindeki bu katliamın sebebi ise oranın yok edilip yerine kendi tapınaklarının kurup hologram teknolojisi ile mesih geldi diyecekler çünkü kendi dinlerinde mescidi aksanın ordaki yuvarlak kayanın oraya mesihin geleceği yazıyor. Hem böylece kendi halklarını hemde bütün dünya halklarını kandırıp. Tamamen bütün insanlık üzerinde hüküm sürmeyi planlıyorlar. Eski fravunluk sistemi tarih tekerrürden ibaret denilen yerdeyiz. Ve uzaylı reptilyan vs dedikleri varlıklar aslında cinler ve şeytanlar. Cinleri ve şeytanları bu şekilde tanıtıp aslında dışarda başka varlıklarında olduğunu ve onlarında cinler ve şeytanlar değilde başka bir ırk olarak inandırmaya çalışıyorlar. Ve güneşi tamamen kapattıklarında insanların üzerine bilmediğimiz teknolojileri salıp bu robot olabilir uçan yuvarlak araçlar olabilir. Tamamen bir savaş ortamı hazırlayıp ve kalan insan topluluğunada bize itaat edip ve boyun eğeceksiniz diyecekler. Allaha savaş açan bir topluluk var kısaca. Ve dünyada onlara kalacak zannediyorlar.
(586 puan) tarafından
Ben burda konuşulan kadarıyla sadece Türkiye içinde siyasi bir oyun olarak algılamıştım. Diğer bahsettiğiniz şeylerin bir kısmını da biliyordum ama bu kadarını bilmiyordum. Allahım sonumuzu hayretsin gerçekten hayra çıkarsın.
(1,539 puan) tarafından
Hayır her ülkeyi hem çeşitli uğraşlarla oyalıyor hemde kendi pis amelleri doğrultusunda kullanıyorlar. Olan halklara oluyor inanın bunlar dünyanın heryerinde oluyor. Dünyanın heryerinde çeşitli felaketler oluyor. Çünkü sürekli ellerindeki teknolojileri deniyor ve deneyler yapıyorlar ve doğada buna tepkiler veriyor. Volkanlar patlıyor. Seller basıyor. Belirli yerlerde yüzlerce büyüklükte obruklar oluşuyor delikler oluşuyor. Bulut tohumlama teknolojisi var. İklim kanunu bu yüzden çıkartıldı. Çünkü bulutları tohumlayıp bir ülkeye frekans ile sürükleyip dolu yağdırabiliyorlar yada haddinden fazla yağmur yağdırabilirler. Ve bu teknolojiler belirli ülkelerde var. Bu yüzdende iklim kanunu yasası var. Boşa çıkmış birşey değil yani.
(1,539 puan) tarafından
Ama en çokta türklerle uğraşıyorlar çünkü tarihi hepimiz biliyoruz. İntikam peşindeler.
(1,156 puan) tarafından
Konu ile alakasız bu bilgileri nerden okuyorsunuz bende detaylı öğrenmek istiyorum
(586 puan) tarafından
Ne olursa olsun Allahın takdiri ve kudreti ezelidir ebedidir. En büyük O'dur. İnsan oğlu alıp kuduracak  kıyamet gelecek. Bunların bu yaptığı pislikler kıyamet sebebi. Yeryüzünde yaptıkları asilik ve kudurmuştan. Bunlar sebebi ama kıyametin vakti saati bellidir. Dünyada olacak her şey ebllidr. Kader ve Allahın taktiri değişmez haşa kimse onunla boy ölçülemez. Bunlar ancak sebep olabilir.
(1,539 puan) tarafından
Angelheart Canım ben 2019 aylarının sonunda iki ay öncesinde bir video seyrettim 2020 den beri yaşadığımız şeylerin o tarihte olacak olduğunu söylüyordu bu şahıs. Videoyu izlerken bu ne saçmalıyor falan dedim hatta. Kapattım inanmamıştım. Pandeminin ilk olduğu dönemler uyanamadım olaya malesef. Aşılar çıkıncada öyle ama sürekli olmayın olmayın diye bir tane namuslu doktor çıkıp bas bas bağırırken videosuna denk gelmiştim daha aşı yeni çıkmıştı ozaman. Ben olmadım direndim direndim ama en sonunda 1 doz olmak zorunda kaldım. Sonra taa ki ne zaman dünyanın heryerinde devasa orman yangınları olmaya başladı. Dedimki herşey üst üstte gelmeye başladı birseyler oluyor dedim bunlar normal değil Bende dank etti. Yaa dedim ben bu olayları sanki dejavu gibi yaşıyorum aa dedim bu adam söylemişti. Ormanlar yanıyordu dünyanın heryerinde. Açtım videoları tekrar tekrar izledim. Sonra dedimki gaybı yanlızca Allah bilir kimsede geleceği bilemez bunlar anca planladıkları işleri anlatmışlar göstermişler. Bilgileri the ekonomist dergi kapaklarının şifrelerinden  almıştım ve ertan özyiğit kanalından. O videoların yüklenme tarihlerine bakarsan beni daha iyi anlayacaksın hepsi 4 yıl önce daha pandemi gelmeden önceki videolar. Ama sunu söyleyeyim canım bu adama kesinlikle güvenmiyorum. Çünkü büyük depremi yaşadığımızda birkaç gün sonra türkiye haritasının üzerinde istanbulu işaretleyip altınada sadece sırada.. yazmıştı. Ve kanalın arka kapağında hiçbir güç zamanı gelmiş bir fikirden daha güçlü değildir yazıyor. Ve videoları izlerken dikkat et hep bu şeytanları üst akıl üst akıl diye övüyor. Halbuki şeytani akıl. Yani demek istediğim şu içimizdeler kimseye güvenmeyin. Farah diye bir kadın var bazı insanlar malesef cinlerin rahatsızlıklarına maruz kaldıkları için cünkü her müslüman cinlerin varlığına inanır iç içe yaşıyoruz bu varlıklarla sonuçta bazı insanlar malesef ki ellerine kına yakılmış olarak uyanıyorlar. Ama bu şahısların Allah inancı olmadığı için onlara direkt uzaylı diyorlar. Gezegenlerle bağdaşdırıyorlar fakat halbuki eskiden beri biliriz kınayı cinler yakar. Ama onlarda Allah inancı yok. Uzaylı diyorlar ve insanlarda zannediyorki dünya dışı varlıklar var. Ama aslında cinler. Eski mısır zamanı tabletlerde kılığa girmiş değişik kedi kafalı bilmem ne kafalı tanrı dediklerinde aslında cinler şeytanlar. Yani ilk insan yaratılmadan öncede şeytan ve cinler vardı. Bu insanlarlada cinler iç içeydi. O zaman yoktu şimdimi vardı. Yaa daha daha neler anlatırım uyanmak isteyene yeterki herkes istesin belki ayaklanırız bu kötülüye ama kimseye güvenmeyin. Benim size sadece tavsiye edebiliceğim iki kişi var sadece onları izleyin. Ali osman önder  eray hacıosmanoğlu ve okuyan adam bu kişileri takip edin. Gerçekten Allah için birşey yapmak isterseniz. Önce kendiniz okuyun izleyin ve anlayın.
(1,539 puan) tarafından
Eray hacıosmanoğlu dediğim kişi deprem olmadan 2 hafta önce bir video yayınlamıştı başlık "türkiyeyi uyarıyorum yapay deprem yapacaklar" diye ben deprem oluyor 1 hafta sonra bu videoya denk geliyorum tarihe bakıyorum yayınlanma tarihi 2 hafta önce şok geçirmiştim yok bu kesinlikle doğal değil demiştim israil sokaklara deprem bölgelerinin olduğu harita ve patlatma işaretli haritalar asmıştı sokaklarına deprem haritası yayınlandı tek göz sembollü idi. Sonra bir tatbikat vardı nato ülkelerinin katılmış olup o dönem nato ülkesi olup sadece bizim katılmadığımız bir tatbikat bu tatbikat galiba 2002 yılında yapılıyor ve milenyum cenc diye bir tatbikat ben okunusu ile yazdım anlamı 1000 yılın meydan okuması ve olası bir deprem sonrası bir ülkenin 92 saat içinde işgal edilmesi. Hangi ülke deprem ülkesi? 92 saat icinde işgal edilebilmesi için o ülkenin yarısından fazlasının depremde ölmesi gerekiyor. Hangi ülke sadece deprem ülkesi?
(1,156 puan) tarafından
Üşenmeyip yazdığın için çok teşekkür ederim kesinlikle dediğin kisilerin videolarini izlicem.
Japonya değil mi deprem ülkesi
(1,539 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hayır asıl tehtit türkiye :) japonya bizim kadar değil. Yani neden değil adamlar öyle bir sistem yapmışlar ki çok etkilenmiyorlar ama bizde öyle değil. Her iki ülkede deprem ülkesi. Türkiyede japonyada.
(1,156 puan) tarafından
Haklısın Türkiye de deprem ülkesi . Derslerde aklımda Japonya ,şili  .hindistan falan kalmıştı .
(1,539 puan) tarafından
Malesef ki fay hatları konya hariç heryerden geçiyor.  Konya en güvenli yer deniliyordu bir ara.
0 oy
(709 puan) tarafından
3 maymunu oynayanlar iyi bakın iyi dinleyinnn
(2,259 puan) tarafından
Geçen gün biri beni burda cahil ilan etti bunları anlatamadım bir türlü
(709 puan) tarafından
Anladıklarında çok geç olacak emin ol
(2,259 puan) tarafından
Valla kuru yanında yaşta yancak öyle inanmayanlara hiç acımıyorum da olan bizlere olacak. Bide geri dönüşüm tesisi çıkarmışlar kullanılan hamilelik önleyen haplar idrarla östrojen fazlasıyla sulara karışıyomuş. Ortalık karı gibi adamlarla doldu aha sebeplerden biride bu demek ki
(709 puan) tarafından
Nediyim ki Allah sonumuzu hayretsin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 250 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 461 göst.
2 Kasım 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,262 göst.
10 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Annelikhisiyati (207 puan) tarafından soruldu

401,137 soru

12,005,167 cevap

36,192 kullanıcı

...