Yorumlarda okudum da tüm suçu sana atmışlar sanki eşinin yaptığı normalmiş gibi. Bence saçma. Şimdi madem kıza gıcık oluyor mantıklı bir sebep sunmalı zaten ahlâksız veyahut tekinsiz biriyse tamam ama değilse neden gıcık olsun erkekler genelde kadınların Arkadaşlarıma karışmaz normal değil bu bir sebebi olmalı öncellikle bunu anlaman lazım. Diyelim ki haklı bir nedeni var, ee ne olursa olsun insan karısını beklemez mi özlemez mi nerede kaldın artık gel demez mi? Bence gayet güzel bir üslupla konuşmalısınız. Suçlamadan sen Dili kullanmadan böyle tatlı dilli bir şekilde. Bakalım sonra ne yapacak. Bu durum nereye gidecek böyle canım, diye sorması gerekiyor birinin
Eski post
Noldu bari düzeldi mi
eski postmus biz de yazdik☺️
Eşin görüşmeni istemiyorsa bu açıklama isteseydin durduk yere neden bide sadece ona mı öyle ben olsam gitmezdim kavga büyür felan beklerdim sakinlessin bide haklı ya i sen desen bunu istemiyorum oda ayda yılda bir diyip yapsa olurmuydu
Nedeni neymiş hiç sormadın mı çok saçma bo mevzu nerelere gelmiş
ARKADAŞLAR ESKİ BİR POST TA 2 Mayıs 2024 YAZIYOORRR
Bende diyorum nasıl yani daha dönmemiş mii 😀
Geçmiş sohbetlerimde varmı sorunlarım hiç bakmiyorumda ama burda cok eşidmen çekiyordum . En son çok fazla linç yedim sende ayrilamadln diye eşinden gelip burda zirlama diye. uzunca bir yil hiç girmedim buraya.
Neyse. Bu surecde cok psikoljiyle felsefeyle düşünce gücüyle bir yerlere geldim. Aslında erkekler his ediyor ama bilinçaltınd ahisnediyor aslında izin verçiyorlarsa onalr bizi istemeden bilinçsizce bişeyelrden koruyir. Ayni sorunu bende yaşadım ve sonucuda gördüm.
Sadece erkekler bizim bilemedikelrimizi his ediyor. Bemce uzatmayin . Eşinizle dürüstce konuşun. Çözüm odaklı olun.
esin istemiyorsa gorusmeyecektin oda kizginlik anında agzindan çıkanı kulağı duyacak ailen.ne diyor bu duruma gitmeni mi istiyorlar
1,492,911 soru
24,393,097 cevap
349,449 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın