0 oy
469 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim çok yorgun geliyor mesela uzanıyor koltuğa kalk yatağına yat diyorum bir kalkiyor ben gidiyom diyip ellerini arkaya bağlamış dış kapiya gidiyor he yapıyor bunu normal değil beni birisi uyandırsa bile ben kendimde olurum o saçma sapan hale giriyor deli gibi hareketler yapıyor ne yapmalıyım sizce 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
İki tane çak ona 
tarafından
Bu nasıl üslup ya
-Reklam-
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Uyur gezer olabilir. Bende uyur gezer biriydim uzun süredir yok şükür
tarafından
Kendinde misin diyorum  deli gibi davranıyor bu deli kim diyorum sksk eşim olamaz çok farklı
(1,263 puan) tarafından
Kız ben gece uyanıp diş kapıya gidip gidiyormuşum hep birileri nöbet gibi peşimdemis en sonda bıktılar gece kitleyip anahtarı saklıyorlardi.
0 oy
(417 puan) tarafından
Maddemi kullaniyor diye aklima geldi
(2,546 puan) tarafından
Ne alaka
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Uyur gezerlik olabilir benim oğlumda var kendi kendi konuşuyor kalkıp yürüyo hatta birgün kapıyı kitlemeye unutmuşuz merdivende yakaladı eşim bazen elimde çok yorgun olunca sayıklıyo uyku sersemi gidiyodur eşinde
0 oy
(999 puan) tarafından
Benim eşimin uykusuda ağır bazen gece lavaboya kalkıyor oturma odasında uyumuş oluyor sorduğumda ne ara geldin sen buraya diyorum hatırlamıyorum diyor uykusunda falan konuşur. Çok yorgun oldukları için oluyor canım ne yaptıklarını bilmiyorlar

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 285 göst.
26 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
8 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ahdevefaa (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 325 göst.
9 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lina42 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 437 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,949 soru

12,325,783 cevap

39,092 kullanıcı