0 oy
305 göst.
Aile kategorisinde (5 puan) tarafından
Lohusaligimda bana öyle kötü davrandıki kendisi ve ailesi bebeği büyütürken de hiç destek olmadi günlerce banyo yapmadım uykusuzluk tan hasta bile oldum kendisi okey oynuyordu yada arkadaşlarıyla geziyordu halen de olsun benim hiçbir yere gitmene izin vermez kendide götürmez ailemle bile ayda bir görüştüruyor malesef ki mecburum ailem yanına gitsem babam öyle değil ama annem istemez herşeye laf söz eder o yüzden bekliyorum bebegim büyüsün sütten kesilsin ayaklarım üstüne durup kizimla yaşamak istiyorum ama zoruma gidiyor hep hakaret hep aşağılama ilgi alaka zaten yok tüm gün evdeyim hiç yüzüm gülmedi. 

4 Cevaplar

0 oy
(310 puan) tarafından
Ailen yakın değil mi
(5 puan) tarafından
Ayni şehirdeyiz ama ona da karışıyor ayda bir anca gidebiliyorum ailemi gelmesini de istemez
(310 puan) tarafından
Benimki anama surekli yollar  kal bile der ben onun ailesine karışmıyor oda benim aileme karışmıyor
-Reklam-
0 oy
(488 puan) tarafından
Bunlar hep içinde ukte olarak kalacak eşini de asla affedemeyeceksin. Vahşi beyinli insanlar Allaha havale olsun ne diyeyim hayat gülsün kadınlara çocuklara inşallah mutlu olursun 
(5 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
tarafından
Bu eşler malesef böyle sorsan işte çok yoruluyorlar benimki sürekli calışyorum diye suratıma vurur bende evde çalışıyrum diyorum üstelikte görüyorsun dedim mesaim hiç bitmiyor ev işi asla bitmez yemek bulaşık çocuk derken bunları sunduğum zaman eee yapma yok bilmem sen evde istediğin zaman dinlene biliyor sun falan diyor eşimin iş saati de 7 saat he gelir eve yer yan yatar akşam 9 dedımı yatar hiçbişeye karışmaz evde benim evde inan canım sıkıyor cocukla bide hamileyim destekcimde yk benim doğunca napcam diye kara kara düşünüyorum benim koca çok anlayışssız 
(5 puan) tarafından
Cok zor oluyor desteksiz çocuk büyütmek cok iyi anlıyorum seni
0 oy
(7,227 puan) tarafından

O kadar üzüldüm ki yazdıklarına ya eşten ya kaynanadan çekiyoruz Allah iyi insanlarla karşılaştırsın :(

(5 puan) tarafından
İkiside aynı cmm Allah'a havale ettim ikisini de beddualar ede ede sabrediyorum
(7,227 puan) tarafından
Beddua etme yinede Allaha havale et yarına kalırsa yanlarına kalmaz

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,130 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Guldnz124 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 461 göst.
23 Ekim 2021 Aile kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy