Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşim 3. Çocuk istiyor doğurmazsan başkasından yaparım diye blöf yapıyor
0
oy
1,255
göst.
2 Mayıs 2024
Aile
kategorisinde
Sevgi344
(
238
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar biri 33 biri 18 aylık çocuklarım var 33 aylık kızım daha tuvaletı yeni yeni öğrendı ayağımda sallarım uyuturken ikiside beni ister ayağıma mınder koyayım ikisi aynı anda gelir kavga eder ikiz gibi eşime gelecek olursak cimri sorumsuz ekmek bile zor alır çöp atmaz çocuklara yardımcı olmaz insan yerine koymaz birde ben babamgıle kalmaya gittim geldim 15 gün geldiğimden beri benle uyumadı afedersiniz ilişki bile için gelmedı ki normalde koşar işte bugün dizi vardı ıncı taneleri pavyon sahneleri olduğu için sevmiyorum izletmiyorum inadına izledi ben tartıştım hep en son üçüncü çocuğu yap seni karadenız turuna cıkarcam dedi ki ben ben senin insan olduğunu gördükten gerçekten ınandıktan sonra çocuk doğururum düşünmüyorum dedim ıkıncı gebelıkte koleztaz hastalığı yaşadım ve tekrarlama ihitiamli çok yüksek bana diyor ki çocuk yapana kadar senle yatmıcam senden olmazsa başkasından çocuk yaparım derdide aslında kardesınden önce üçüncü çocuğu olsun miras konusunda napabikirim bilmiyorum
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
35
Cevaplar
0
oy
3 Mayıs 2024
Birbalannesi
(
16,538
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne değişik insanlar var boyle şeyleri şaka ile bile dememeli blöf olarak hele hiç. Sanki sana kocalık yaptığın çocuklara babalık yapmış gibi bir de üçüncüyü mü istiyor ? Sen yap demem ama benim eşim bana böyle bir şey dese bende senin yapmadığın her şeyi başkalarından mı istemeliyim diye sorardım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
3 Mayıs 2024
Nur343746
(
7,433
puan)
tarafından
cevaplandı
Edepsiz hem sorumsuz hem edepsiz sabah sabah nasıl sinir oldum kız anam buradaki kocaları okudukça kendi kocam melek gibi gelmeye başlıyor halbuki sorunlarımız da var :D
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Mayıs 2024
Minigimm
(
2,174
puan)
tarafından
cevaplandı
Böyle düşünceye nihniyete çocuk yapılmaz yatma daha işime gelir de defolup gitsin kime gidiyorsada boşanman en mantıklısı Karadeniz turuna 3.den sonra seni değil kendini çıkartır o zaten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Mayıs 2024
denizimsi
(
7,433
puan)
tarafından
cevaplandı
Hele hele 2 çocuğuna baktın, karına baktın gezdirdin yedirdin icirdin üçüncü çocuk kaldı deseydin. Dünyaya çocuk bakmaya ve cimri bir kocanın kahrını çekmeye gelmedin. Tepemi attırma sana kalmaz ben bosarim seni de.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Mayıs 2024
Prenseees Annesi
(
158
puan)
tarafından
cevaplandı
3. Karıya ve 3. Çocuğa ne kadar bakabilecek bi tarafına güveniyorsa yapsın :))
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Mayıs 2024
Dilek06
(
539
puan)
tarafından
cevaplandı
S..... Git yap de elindeki iki cocuktanda olursun de pislik de midesiz ya lafa bak gerizekalilar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Mayıs 2024
elifielifi
(
398
puan)
tarafından
cevaplandı
konuşma tarzı bile 3. çocuğun olmaması için büyük bir nedenken diğer huylarını saymana bile gerek yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Mayıs 2024
Serapycdgdlky
(
9,109
puan)
tarafından
cevaplandı
Gidip başkasından üçüncüyü dördüncüyü beşinciyi de yapabilir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Mayıs 2024
Zeynepagd
(
433
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen ona boşanma davası aç bak nasıl köp ek gibi peşinde koşar. Bu erkekler bundan anlıyor . Boşarsa da böyle bir insanla hayatını sürdürüp kendine yazık etme. Gençsin bir ömür böyke bir insanla yola devam edilmez. Yazık sana. Ziyan etme ömrünü böyle bencil insanla. 2 çocugum var babasız kalmasınlar diye düşünme. Senindr hayatın var.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Mayıs 2024
hayrullahkubra
(
611
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben olsam yapmazsan adam değilsin derdim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Mayıs 2024
Miraysu
(
2,922
puan)
tarafından
cevaplandı
allah boyle insalara akil fikir versin analarin egitemedigini bizlerin egitmesi cok garip
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Mayıs 2024
Güneş ☀️
(
14,209
puan)
tarafından
cevaplandı
Ufacık ufacık bebelerle Karadeniz turumu
Yarım saatlik AVM ye gidilmez
Kandırıyor resmen
Seni eve bağlayacak kendi hayatıma bakacak
3 Mayıs 2024
Sevgi344
(
238
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet gidilmez zaten ıkı çocuğumuz var avm ye hiç beraber gitmedik pazara bile rahata varacağımı gördü tutstu yemezler adamsa yapsın başkasından çocuk
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Mayıs 2024
3Prensesannesii.
(
39
puan)
tarafından
cevaplandı
3 Mayıs 2024
3Prensesannesii.
tarafından
düzenlendi
Sen nasıl bi tepki verdin merak ettim lütfen kendinin kıymeti bil sen kendine değer vermezse etrafındakiler sana değer vermez böyle bi konuşma yapsa eşim bana kıyameti koparirim kimse bende önemli değil başkasından çocuk yapmak istiyorsa yol açık defolup gide bilir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Mayıs 2024
defnecn
(
4,770
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşine söyle 10 tanede olsa 1 tanede olsa çocuğu alacağı miras aynı değişmez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Mayıs 2024
Egeninannesi1
(
439
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence o başkasına gitmek için bahane arıyor. O ne öyle ya ayıp bir şey ima sı bile kötü
3 Mayıs 2024
Sevgi344
(
238
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet soğumuş gibi benden begenmıyor da olabılır geçenlerde iğrenir gibi bakarken yakaladım o da bir seçenek burası benim evım kendısı istediği yere gidebilir bahane arıyor bence de çocuğu ortaya attı baktı ben sorguluyorum neden ayrı yatıyor diye altını doldurmak için böyle bişey dedi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili bir soru bulunamadı
403,547
soru