Allah sabır versin arkadaşım. Simdiki çocukların çoğu böyle. Mızmız, inat, sabırsız,ağlak, laftan anlamıyorlar anne babadan kaynaklanıyor gibi tespitler de dogru değil öyle diyen varsa umursama. havadan mı sudan mi gıdalardan mi ilaclardan mi yoksa teknoloji çağından mı yani nedense zamane çocukları zor. Ne yaparsan yap olmuyor caresiz kalıyorsun ha huyu sakin cocuklar da var ama az. Benim kızım 2.5 yaşında gördüğü bütün bebeklerin çocukların üstüne gidiyor oyuncaklarını benim diye ellerinden alıyor ağlıyor delirtiyor beni, cok zorlanıyorum hep anlatıyorum değişmiyor ama bir gün değişecek inanıyorum. Sürekli yemek özellikle de abur cubur tarzı yiyecekler istiyor mamma mamma ağlıyor... b9una benzer bir sürü şey oluyor ama eşim de ilgilendiği icin nefes alıyorum. annem torunlarına bakıp böyle çocuk olsaydınız bakamazdım der hep bana. artık çiftlerin çoğu tek çocukla kalıyor bakmasi zor oldugu icin. Sana birkaç tavsiyede bulunacağım yine de. Bol bol dua et çocuğunun sakin olmasi, iyi huylu olmasi icin. felak nas vs.oku yüzüne. Bunun dışında mümkün olduğunca dışarıda bahcede bağda parkta vakit geçirin yorulsun arkadaş cevresi olsun sosyal olsun enerjisini atsın ve en az yarım gün kreşe gönderebilirsin hem dinlenmiş olursun sabrın da tazelenir ayrıca babaya sorumluluk ver, sorumlulugu paylaş parka babasıyla gitsin onunla vakit geçirsin. Bir de ben, kızım istedigini yaptırmak icin ağladığında hic ilgilenmiyorum ne kadar ağlarsa ağlasın umursamıyorum ağlayabilirsin ağlaman bir seyi değiştirmez vs.diyorum ağlama süresi azalıyor git gide