0 oy
100 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,569 puan) tarafından
Kızım 18 aylık ne yaptıysam asla ve asla yemek yemiyor çiğnemeyi bilmiyor katı gıda asla yemiyor artık çıldırıcam yani oğlum da hiç böyle bişey yaşamadım çorba içiyor ama ekmeği blenderdan geçiriyorum bazen onuda yemiyor ne yapıcam bilmiyorum artık anne sütü ve kaşık maması yiyor şuan da herşeyi yemesi lazım biliyorum bir akıl verin lütfen ya memeyi mi keseyim ne yapayım 

6 Cevaplar

0 oy
(12,652 puan) tarafından
15 aylik ayni saldim cayira artik. Kilosu var Allahtan
(2,569 puan) tarafından
Hiç mi yemiyor seninki de canım ya
(12,652 puan) tarafından
Sabah ne yedi sana diyim sen karar ver :D zeytin zeytin diye dolaniyo 2 tane siyah zeytin yedi. Yumurtaninda beyazini tepesinden serce parmagimin ilk bogumu kadar bile degildi dusun. Gerisi hep meme
(2,569 puan) tarafından
Kız en azından zeytin yiyor benim ki zeytin yese nefesi kesilir hayatta yiyemez çiğnemeyi bilmiyor ki
(12,652 puan) tarafından
Buda cignemiyoki butun yutuyo kucuk kucik veriyorum. Bezinde cikiyo :D
(2,569 puan) tarafından
Bak şimdi bir gaza gelip bulgur pilavı vereyim dedim zorla tabi nerdeyse boğuluyordu Allahımm yarabbim bende onun sayesinde panik oldum
-Reklam-
0 oy
(233 puan) tarafından
Canım sen vermeyr devam et. Benim çocuğum çorbadan başka şey yemezdi. Oturup ağladığımı biliyorum bu çocuk böyle mi devam edecek diye. Çoğu zaman aç kaldı, çok üzüldüm ama acıktım demeye başladı. Ha diyeceksinki çok yiyor mu, asla. Ama eski haline göre şükrediyorum. Çorba olayını geçtik. Yemeyen çocuk yemiyor. Yaşıtlarının yanında çok cılız, çelimsiz duruyor üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor. Doktor ilaç verdi, aç bıraktım, vs vs ama iştah yok çocukta. 
(2,569 puan) tarafından
Canım benim üzüldüğüm çiğnemeyi bilmiyor nasıl olucak hani büyüyünce yer diyorum salıyorum bazen doğru mu yapıyorum bilmiyorum hastaneye götürdüm değerlerine baktırdım demiri biraz düşük çıktı şurup yazdı doktor veriyorum ama yine yemiyor 18 aylık 10 kg
(233 puan) tarafından
Yer canım hiç merak etme. Vakti gelince taşı bile kemiriyorlar
0 oy
(2,363 puan) tarafından
3 yaşında hâlâ yemiyor
(2,569 puan) tarafından
Çiğnemeyi biliyor mu peki katı bişey yiyor mu
0 oy
(7,776 puan) tarafından
Kayı gıda yemesini mi bilmiyor yoksa yemek mi istemiyor ağzında mı tutuyor 
(2,569 puan) tarafından
Katı gıda yemesini bilmiyor asla
(7,776 puan) tarafından
Geç mi başladın ek gıdaya ve hep püre halinde mi veriyordun
(2,569 puan) tarafından
Hayır tam zamanında başladım oğlumda nasılsa kızıma da aynı şekilde yaptım
(7,776 puan) tarafından
İnşallah bir sıkıntısı yoktur bilerek yapıyordur doktora götür istersen
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Çocuğu blenderla mı büyüttün? Boğulur korkusuyla her şeyi pürüzsüz kıvamda mı verdin yani?
(2,569 puan) tarafından
Hayır tabiki de 6aylıktan beri hep reddetti ne yaptıysam en son artık çorba yemeye başladı bende tok tutsun diye ekmeği blenderdan geçirdim sadece yoksa yutamaz çiğnemeyi bilmiyor yemek yemediği için
(5,305 puan) tarafından
Ek gıdaya ilk başladığında reddetmesi normal ama çiğnemeyi bilmemesi tamamen senin sebep olduğun bişey. Sırf yesin diye her şeyi blenderdan geçirmişsin 'ekmek dahil' çocuk o yüzden çiğnemeyi öğrenememiş. Artık verme. Zaten büyümüş boğulmaz yani. Ver ekmeği, simidi eline kemirsin dursun. Salatalık ver, meyve ver. Yoksa çok zorlanırsın böyle yediği her şeyden midesi bulanır
(2,569 puan) tarafından
Kız hiç bişey yemedi ki blenderdan geçireyim herşeyi oğlum da var benim 4 yaşında ona da aynı şekilde verdim blender nedir bilmez herşeyi yerdi katı olsun olmasın blendır sadece Çorba içiyor içine ekmek katayım diye kullandım yoksa hep verdiklerimi reddetti yemek istemedi ilk çocuğum değil herşeyin bilincindeyim
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Benim kızım da 22 aylık hicbir şey yemiyor. Çok iştahsız. En fazla yediği 2 lokma o kadar.
(2,569 puan) tarafından
Niye yemez bu çocuklar ya

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 140 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arifekalan (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 144 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
25 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,385 puan) tarafından soruldu

409,124 soru

12,296,059 cevap

38,331 kullanıcı

Kategoriler

...