0 oy
241 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (59 puan) tarafından
2 küçük çocuğum var 3. hamileyim büyük ihtimal evde yaptığım test pozitif çıktı kan testi verdim ama sonucu almadım sabahtan gidicez e nabizdan da göremiyorum doktor yönlendirmesi olmadığı için sisteme düşmüyormuş. Cocuk seven biriyim kalabalığı seviyorum suan da 2 cocukla güzel yetiştiriyorum herseyi misafirim olsun davetler olsun hiç eksik olmaz erzurumluyuz. 3. hamileliğim planlı olmadı hap kullanıyordum ama fayda vermedi. Şuanda o haplarin çocuğuma zarar vermiş olmasını da düşünerek korkuyorum biraz motivosyana ihtiyacım var kızlar çocuklarımın yaşı 3 ve 2 yaş

7 Cevaplar

0 oy
(587 puan) tarafından
Negatif yargı dağıtmak falan değil amacım ama adres at sana huni, süzgeç falan hediye ediyim. Kafana takarsın:) çocukların usluysa ve büyüklerse işin daha kolay olur ama küçük ve yaramazlarsa. Kolay gelsin:)))))
(59 puan) tarafından
:))) 3 yaşında olan kızım çok uyumlu sakin ne desem yapar 2 yaşında ki kızım tam canavar zıtlasmayı seviyor kendi dediğini yaptırmaya çalışıyor suan 2 yaş sendromu diyedir insallah diyerek sabrediyorum
(1,951 puan) tarafından
1 buçuk yaşında ikiz annesiyim varsa fazla huni talibim :-]
tarafından
Hadı ordan kız büyüdükçe çocuklar daha zorlaşıyor işler
-Reklam-
0 oy
(844 puan) tarafından
Benim de üç kızım var. Yaşları biri 5 diğeri 3.5 en küçüğüm de 2 aylık 
(59 puan) tarafından
Allahım kolaylık versin sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin canım benimde kesinleşti 5 haftalik hemileymişim
0 oy
(2,364 puan) tarafından

Cesaretini ayakta alkışlıyorum :) tebrik ederim

(59 puan) tarafından
Deli cesareti mi desem cahillik mi bilmiyorum artık :))
0 oy
tarafından
Valla ben tek çocukla köle gibi hissedip bunalım yaşıyorum helal olsun sizin gibi annelere ya 
(59 puan) tarafından
Tek çocuk gerçekten zor ama ikinci çocuk olunca anladım :D 2 çocuğum birbirlerine arkadaşlar birbirlerine çok destekler küçüğüne ben öncülük olmuyorum ablası öncülük oluyor yemek yemeği oyun oynamayı herseyi ondan öğrendi şimdi ablasına bakarak ağlıyor benide tuvalete götür diye ama 3. Çocukta beni ne bekliyor bilmiyorum
tarafından
Aman istemem arkadaşı olsun falan :D birdaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum :D
0 oy
(570 puan) tarafından
4 yaşına girecek büyük kızım, 2 yaşına girecek ikizlerim var .Sabah olunca akşam nasıl oluyor anlamıyorum.Dedigij gbi allahtan misafirim falan yok pek çevrem yok.Oluncada bakan olmazsa zulüm.Cocuklarim ağlarken yemek hazırlamaya çalışmak birilerine.Parktq koştur dur, evde onu alacaklar,ordan düşecekler,ona elini sokacaklar,kavgaları... Ama sarilmalari,birbirlerini opmeleri, ben gidince hepsinin peşimden civciv gibi gelmesi muhteşem.Buyusunler istiyor insan ama bundanda pişman olacağımız kesin 
(59 puan) tarafından
3 hamileliğin kesinleşti 5 haftalık hamileyim çok karışık duygular var içimde çok kaygı doluyum yapabilir miyim ne olucak nasıl büyütecem
(570 puan) tarafından
O günler gelip geçici biz ne desek boş sanki .Bir şekilde alisacaksin iyi veya kötü gunler olacak ama varlıklarına şükür edeceksin ,ki bir anne olarak bu hissi zaten yasiyorsundur
0 oy
(3,891 puan) tarafından
Kavga dövüş ağlama birbirlerini yiyorlar valla
(59 puan) tarafından
:( Allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
0 oy
(7,487 puan) tarafından
3 ay sonra deneyipleyip göreceğiz hayırlısıyla

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 229 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,226 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 376 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 583 göst.
11 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Mehmet Emirin Annesi (87 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 621 göst.
10 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaydn (183 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,514 soru

23,884,393 cevap

321,503 kullanıcı

...