Dogum yapali 25 gun oldu ama iyice bezdim artik. Kayinbabmla kayinvalidem bezini ve mamasini biz aliriz dediler kac defa hayir dedim olmaz.dediler peki dedim.ilk dogdugunda coon almistim ben kendim çocuğuma gayet iyi geldi bittinde soyledim coon alin diye molfiks daha iyi diye onu almislar cocouma pişik yapti dedim anne keske benim dedigimk alsaydiniz pisik oldu diye yalanmi soyluyorum diye cocougun altini acip bakti. Tamam aliriz dedi. Mamada similac kullaniyorim takviye olarak memnundum.dun sma alıp gelmisler bunj dene diyd biz memnunhz dedim bunu kullan dediler kullandim bugin yavrum bütün gun kustu durdu. Ne yapmaya çalıştıklarını anlamiyorum ger aksam geliyor gelsin tabi ama geldiklerinde elinden düşürmüyor cocuk uyurken benim mememde uyuyor agliyor onun kucaginda ver anne emsin uyusun dedim yok hoplatiyir gazi var diyor vermek istemiyor resmen en sonunda cocuk susmayinca al emzir uyut deyip veriyor bisey diyemiyorum hep icime atiyirim ilk zamanlar bebegim sütüm yetmedigi icin saralik oldu hadtanede yattik cikarken doktor enfeksiyon riski var 15 gun opmeyin dokunmayin dedi. Dedim tabi bende. Sonra beni oturdup butin aile bi guzel azarladılar biz pismiyuz neden opmiycez sen bizden kiskaniyorsun diye . Eşim agzini acip birsey demedi bir saat kendimi savundum kiskanmiyirim diye bu aksamda geldiler portakal yiyorduk cocuk okayin validemdeydi baktim cocoga portakal yalatiyor esimde ne güzel yaliyor diyir 25 günlük cocuk ya yapmayin dedim yicezmi biz bunu diyorlar zaten lohusayin icime ata ata biktim artik
Kocanizla konuşun başka çözüm yok çünkü esiniz de olaylara çanak tutuyor
Ohaa cocuqa portakal werilirmi ya manyakmi bu kadin midesi ne ki onun portakalin asidini hazmedermi aaa alsana bebeqini kim ne derse desin kiskaniosun desin ewet kiskaniorm de ne deqisr yani ne manyak insanlar var ya delimidir nedir. Benim kayinwalidem de seninki kadar deqilde qelip cocuqun kiyafetine karisiyordu iste yok ince qiydiriomusm bilmem usurmus ki ewim cok sicak yelek ceket falan qiydirio cocuk terlio daralio falan en son elinden aldim dedim sen kendi cocuklarini buyuttun sira bende ben buyutcem bu cocuqu benim cocuqum bu qelir sewersin ama uzerine basina karisma dedim kustu kalkti qitti esim bna kizdi o ara iste nie annesine oyle yapmismismda derkn cocuk hastalandi hast qittik doktor esimn yaninda dedi bebeqi kat kat qiydirp terletmeyin ter bebeqi hasta eder dedi smdi esim dior annem qelirde cocuqa bise qiydirirse izin werme kiz die
1,490,676 soru
24,361,771 cevap
347,134 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın