0 oy
279 göst.
Diğer kategorisinde (2,695 puan) tarafından
yaşamaktan gülmekten hayattan o kadar çok yoruldum ki evlendiğime o kadar pişmanım ki boşanalım diyorum kızımı senden alırım diyor 3 yaşına giricek haftaya kızım  mahkeme sana vermez diyorum hep bir inatlaşma cabası içinde kocalıkta yapmıyor ki özel günler gelir ahırdaki hayvanlar gibi kutlamaz eve gelir gider bi çiçek bile almaz yaşım 27 bende isterim hediye çiçek her pazarımız ben evde o kahvede olarak geçiyor ailecek gezemiyoruz bile bunlardada değilim aslında ama gerçekten yoruldum artık beni sürekli böyle tehdit etmesinden yoruldum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu adamlar neden böyle ya böyle olacaksa eşini çocuğunu üzecekse ne diye evleniyolar ne diye elin kızının başını yakıyorlar ya çok üzüldüm Allah yardımcın olsun canım 
(2,695 puan) tarafından
ya gerçekten bak al 5 dakika bak desem bakmaz çocuğa iş boşanmaya gelince alıcam kızımı senden sen zaten bakamazsın diyo çocuğu bu yaşa kadar gelip anası büyüttü galiba
tarafından
Bence gitmemen için öyle diyo olabilir baksana 5 dk bakmayan adam günlerce mi bakacak gözünü korkutmak iç için öyle diyo sanki
-Reklam-
0 oy
(16,445 puan) tarafından

Dayımın eşi de yengem de böyle yakınırdı hep boşanmayı düşünemedi yengem 

Dayım 40 yaşımdan sonra düzeldi kahve hayatımı bitirdi şimdi ailesiyle biriktikte bir yerlere gidiyor 

Kıskançlığı dahi olmayan adam 40 ından sonra kıskançlığı başladı :)

0 oy
(106 puan) tarafından
Erkekler zor bir varlık  mahalesef ki evde beslenmiyor doğaya saldım ben sende sal doğaya yayılsın öküz 
0 oy
(601 puan) tarafından
Ayy bende öyleyim bana evliyken neler etti bosaniyorum dava acdim bı senedir imza atmıyor her hafta sonu çocuk görüş günlerinde olay kavga çıkarıyor yoruldm bittim tükendim olmuyor ya adam manyak anlaşılmıyor onla daha bugün kavga gürültü cikdi akşamdan beri başim ağrıyor 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,992 göst.
16 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Senavbjfgj (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 613 göst.
17 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 284 göst.
13 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,653 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 310 göst.