7 aylık hamileyim normal hesabım var yazmak istemedim ordan neys hastaneye yatırdılar oğlumu 1 hafta yanında kaldm bu arada birlik oturuyoruz eve geldim kaynana hicbi yemek yapmamıştı hastaneden geldik evde yiycek hicbisey yoktu sabah 9 da geldk akşam 6 7 ye kadar yemek yapmadılar bende çocuklarımı yıkadım onlarla ilgilendim ve rahatsızdm neys bend kaynanaya dedm Allah senin eline düşürmesin gelinin hamile bu saat olmuş bı yemek yapilmazmi ben odama geçtim neys sonra kaynpeder mutfakta diyor biz onun kölesi miyiz aç kalmış bizene falan bend gittim dedm sizde hastaneden geldiniz ben size çeşit çeşit yemek hazırladım ben kolemiydim bana dedi yapacaksn tabi falan dedim nankorsunuz sonra odama gittim arkamdan geldi tokat attı bana iki defa sonra omzuma vurdu eşimi ailemi aradım eşim ilk başta nasıl sana vurur kimse karıma vuramaz diyodu dün ablası geldi ne konustularsa beni aradı dedi haketmissin sende babama nankör demişsin buyuklerini ara gelip seni alsınlar bend yok demedim artık 7 aylık hamile karısı dayak yiyosa ve o eşte üstüne beni suçlu buluyosa defolsun gitsin hayatımdan ailem yarın gelicek bitti artık